2008. szeptember 25., csütörtök

Tudtam...tudtam...

Tanúk vagytok, tegnap még meg is írtam. Két pompás nap után csak csak bejön valami izé… Jó, na igazán nem akarok nyafogni, hiszen már két és fél hónapja várok a mesterre, de ma ½ 3-kor bejelentette, hogy holnap hajnali 7-kor jönnek az emberei szétverni az előszobámat… Milyen jó, hogy előrelátó vagyok, már a múlt héten elkezdtem kirámolni a kamra-szekrényt. Így aztán a mai napra a szerszámok és a mázsányi kőgyűjtemény maradt „csak”. Nemrég lettem kész.
A lakás, mint a bolondokháza, időnként keresnem kell /már ma!/ hogy mit, hová dugdostam, még jó, hogy az egész tranzakció 2 napig fog csak tartani. Beépített szekrény kiszedés – falleverés – falfúrás/szigetelés, konyhaajtó kiszedés – vakolás - meszelés – beépített szekrény visszarakása. S talán valamikor jövő héten a konyhaajtó beépítése, azt egy másik mester végzi, ennek az idejét még nem fixáltuk. /A visszarakodás meg egy újabb + hét.../
Nos, ha a következő napokban nem jelentkezem, ne aggódjatok, mert megeshet, hogy energiám, vagy kedvem nem marad estére a blogoláshoz. Pihenjetek, vagy kóboroljatok a hálón ! Viszlát ! Vagy visszolv ?!? A kiindulás ilyen:



 
meg ilyen:


Nem lehetett a dolgot már tovább halogatni, ám meg kell mondjam, ez a kis "móka" 200-ba kerül. 
200 ezerbe...azt meg csak úgy nem tudtam "leakasztani" máról holnapra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése