2009. március 29., vasárnap

Ezt ide, ma, harmadik nekifutásra sikerült "betenni". Itthagyom a blog.hu-t !!!

Jelentem, megvagyok ! Köszönöm szépen az együttérző sorokat, meglehet azok /is/ segítettek a javulásban. Tartozom egy vallomással: nem feküdtem ám ágyba, annyira azért nem komoly ez a betegség, habár elég kellemetlen.
Szóval miután kitört a tavasz, nem tudtam itthon megmaradni, kicsit elmentünk Lilivel sétálni, aztán befejeztem a kert múltkor megkezdett ültetős munkáit. Most minden mag a helyén van. A muskátlikat is /már amennyi maradt belőlük, mert sajna tönkrement a java/ kivittem. A hibiszkuszok a szobából kiköltöztek az előszobába. Ezeket egyelőre még nem merem kitenni, és bent vannak a fuxiák is. Őket nagyon féltem, sajnálnám, ha egy fagyos éjszaka tönkretenné őket.
A macskák eléggé meglepődtek, mert egyelőre a dúlásukat megelőzendő, egy vékony dróthálóval takartam le a virágos ágyást, hogy amíg a kis magokból erősebb növények lesznek /?remélem lesznek!/ addig ne tapossanak ki mindent.
Holnap délután vendégem érkezeik Veszprémből, és hétfő délutánig marad. Kéretik ezt figyelembe venni levelező és olvasótársaim ! Meglehet, hogy csak hétfő este jelentkezem. Addig is bizonyíték néhány képben, hogy tényleg itt a tavasz:










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése