2009. május 13., szerda

Látogatóban


Pompás délelőttöm volt tegnap. Egy gyerekkori pajtásomat látogattam meg, akivel közel 40 évig szinte nem is láttuk egymást, aztán tavaly véletlenül /én a kutyát, ő az unokát sétáltatva/ összefutottunk és mindjárt úgy belemelegedtünk a beszélgetésbe, hogy alig bírtuk abbahagyni. Azóta a neten és telefonon tartottuk a kapcsolatot, de annyiszor hívott, hogy látogassam meg őket, hogy végre rászántam magam. Nem mintha a világ végére kellett volna mennem, csak Postavölgybe.
Ez ugyan Pécs része, de gyakorlatilag teljesen el van szigetelődve a várostól. Mint a neve is mondja, egy völgyben fekszik, akár önálló település is lehetne. Nagyon hangulatos, ám főképp nyugis a környezete. Nagyon jól éreztem magam, kedves feleségével, s vele átbeszélgettük a délelőttöt, észre se vettük, hogy elszaladt az idő. Természetesen megnéztem a szépen rendben tartott, hatalmas kertet is és naná, hogy játszottam a medve méretű kutyájukkal.

A kertből hoztam Nektek az alábbi fotó. Ez egy cseresznyefa, amin épp most kezd érni a korai gyümölcs. Nem egy túl jól sikerült kép, de sajna nem csináltam közelről képet róla :-( Hát én ilyen még nem láttam… A másik kép is ott készült, háttérben a Hármashegy. Nagyon kellemes délelőtt volt, örömmel fogom őket meglátogatni a jövőben is.













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése