2009. szeptember 25., péntek

Élt: 67 évetÉs én épp ma jártam Veszprémben... Még a színház előtt sétálva, beszélgettünk is róla...
Ezt a napot valószínű mindörökre, minden szépségével együtt, az ő halálával fogom összekapcsolni...
Meghalt Bujtor István.

4 megjegyzés:

 1. Természetesen "jogodban áll" úgy gondolkodni/emlékezni,ahogyan csak akarsz. Megjegyzem (-úgy tudom-) B.I. már nem volt aznap Veszprémben,hanem Bp.-en. [Ha lehet hinni a médiumoknak, ill. mindazoknak, kik össze-vissza beszélnek a történtekről. ]
  Remélem eljutottál az állatkertbe?- és majd várva a "szépséges dolgokról" a beszámolót ! (...)

  VálaszTörlés
 2. Igen!
  Én is úgy tudom,hogy BP-en volt .
  A beszámolót én is várom/fényképeset!Ha lehet!/

  VálaszTörlés
 3. (2) Természetesen törvényeket NE újságcikkekből és "kósza mendemondákból" ismerjünk meg... (ill. tán' nem az a legfontosabb, hogy testvérem leányával/fiával mit tehetek,vagy sem...) - na, de nekem ez (látszólag) tetszett :
  "Tegnap" úgy..."ma" meg így...
  (Persze, + a római jog... )

  VálaszTörlés
 4. Nagyon, de nagyon sajnálom , nyugodjon békében .
  Mikor szomorú dolgokat hallok ami az élethez is kapcsolódik , mert ugye ,,, ha születünk meg is halunk és ez így van rendjén , Szóval eszembe jut egy kis buta hasonlat (((végül is ez mikor igazán nem voltam jól olyan érzésem volt ha most elalszom lehet hogy nem is ébredek fel többé ; akkor mint a villám suhant át a gondolat az agyamon )))
  Az élet olyan mint a gyors vonat csak robog velünk ,és már is végállomáson vagyunk. Szerencsések lehetünk ha sok szépet és jót tapasztalunk közben ,akár nézelődünk esetleg az útitársainktól.

  VálaszTörlés