2009. december 29., kedd

Bosszúságok

Kicsik, nagyok, állandóan érik az embert. Pár nappal ezelőtt a Séta téren mentem keresztül, és megdöbbenve láttam, hogy a nem is olyan régen készült padok így néznek ki:

Amikor ezeket az új fajtájú, masszív padokat elhelyezték, azt hitte/remélte az ember, hogy ezekben már nem nagyon lehet kárt tenni. Hát tessék, itt a bizonyíték. És mindez a belvárosban, nem ám valahol a peremkerület eldugott kis parkjában. Évek óta mondom, /csak fintorogjon és kritizáljon nyugodtan, akinek nem tetszik/ TÖBB rendőr kellene az utcára, vagy járőr, vagy parkőr, vagy nem tudom mi. És igenis hatalmat kell adni a kezükbe, legyen joguk a randalírozó fiatalokat rendesen elkapni.
/Tudom, legnagyobb támadóm most @x lesz, nem bánom. EZ az ÉN véleményem.Gyűlölöm az esztelen rongálást./
Más.
A boltokban meg folyton átvágják az embert. Sose szerettem vásárolni menni – de hát máshogy azért én se tudok működni, csak úgy, ha egyszer-egyszer bemegyek. Igyekszem a minimálisra szorítani a látogatásaimat. Ma vettem két üveg sört. /Nagy vendégség volt nálam ! :-) / Este be akartam könyvelni a kiadásomat a pénztárkönyvbe / tessék nyugodtan ezen is nevetni, én már csak egy ilyen régimódi öregasszony vagyok, 18 éves korom óta pénztárkönyvet vezetek. Üzenem @x-nek: a saját könyvelésemben nincs értelme a csalásnak, tehát az van beírva, amit ténylegesen költök./
Szóval a következő blokkot kaptam:

Vicces nem ? /A rosszabbul látóknak leírom: "Zsenge parajpüré" szerepel rajta/ És nem az előttem lévő blokkja került véletlenül hozzám, ugyanis egy nagy-bevásárló egész halom cuccal volt előttem, és bár nem kérte el a blokkját, de hát azon sok tétel volt. A pénztáros az én 2 söröm helyett ezt ütötte be és ezt a blokkot a gépből kivéve adta a kezembe. Tévedés kizárva ! Mellesleg fogalmam nincs, mennyi egy üveg sör, így hát nem tudom, anyagilag mennyire vagyok, illetve át vagyok-e verve.
És végül: Ugyanazt a fajta papír-zsebkendőt használom hosszú ideje, s nem először érzékelem, hogy a minősége viszont nem azonos. Most az alábbi képen látszik is, hogy a méret sem egyezik. Komolyan mondom, egy rendes orrfújásra már lassan nem is elegendő, amit rámsóznak. Az ár persze nem változott, sehol se szerepelt, hogy akkor ezt most hibás termék, ezért olcsóbb.

De nyilván mindenki tudna saját tapasztalatából hasonlókat mondani.
Én úgy utálom néha ezt a mocskos világot !
Miért abból áll, hogy egyik ember a másik átverésén dolgozik ???

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése