2010. január 11., hétfő

A T-home NEM dolgozik hétvégén !

Én nem azt mondom, hogy telefon és internet nélkül nincs élet… De… Van… Csak az a helyzet, hogy, ha tőlem rendesen leszedik a szolgáltatás díját, nem is keveset, akkor az ember azt hiszi, elvárhatja, hogy ezért tisztességes szolgáltatást kapjon. Alig egy hónapja az internetes csomagváltáskor „véletlenül” lekötöttek az egyik vonalról és véletlenül elfelejtettek rákötni a másikra. Most valami okból szombat reggel megszakadt a telefon és net-vonalam, és közölték velem, hogy hétvégén a szerelők nem dolgoznak, legkorábban hétfőn várhatom a javítást. Nos, én nem tudom a T-com T-home, T-mobil, T-izé…mit gondol ? (Már a nevük is zavar – hiszen követhetetlen mikor, hogyan, mire változtatják. Szerintem ez is azért van, nehogy már meg tudd jegyezni kivel is állsz szemben, kit is kell szidnod…) Szóval szeretném tudni, hogy ez a legnagyobb Magyarországon is üzemelő cég mégis mit gondol ? Vannak már más szolgáltatók, esetleg holnap átmegyek azokhoz.
Habár hozzáteszem, egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy valóban különböző cégekről van szó. Sokszor gondolom, hogy ezek az ilyen-olyan nevű szolgáltatók csak álruhában megjelenő alapszolgáltatók. Átváltasz a másik nevű céghez, nem cserélik ki a telefonvezetéket ugye ? Ha nem értenéd ezt a nyakatekert fogalmazást, kiírhatom egyenesebben is: a közönség átverése érdekében az „anyacég” más-más néven alakít „új” cégeket, teletömi reklámmal a médiát meg a fejedet, hátha beugrasz nekik – lásd múltkor mesélt telefon-csomagváltó sztorimat. Szóval vannak a nagyok, akik névmódosítással (ivartalanul) szaporodnak és egyetlen céljuk téged bevinni a gazosba. Leszívni a pénzed, mindegy, hogy milyen mesékkel.
És akkor arról már ne is essen szó, hogy miképp kell bejelenteni. Kicsit öregszem még és hamarosan már képtelen leszek bejelenteni, hogy valami baj van.
Figyelj, így kell:
1412 – 3 – 1 – 11111111 – 2 - 1 / a sok egyes helyre a saját telefonszámodat kell írnod/ Természetesen közben hallgatod egy kicsit a reklámjukat is, és csak mondja, mondja, mondja a pszichológiai módszerekkel kiválasztott ”szimpatikus” hang a pszichológiai módszerekkel kiválasztott tempóban a szöveget.
Emlékszem, régebben elég volt egy 3 jegyű szám, és máris a helybeli hibabejelentőnél voltál, s volt reményed a gyors javításra, mi több, meg tudták mondani, hogy most épp hol van a szerelő és kb. mikor kerülhet rád a sor. Na ha valaki nem tudná, ez a globalizáció. Pfuj. Tele vele a nem létező t…köm.
Én most /ez nem biztos, csak valószínű/ egy Győrben, Miskolcon vagy ki tudja hol ülő nyomorult ügyintézővel beszéltem. Mondtam is neki, ne vegye magára dühkitörésemet, nem neki szól, de remélem, tényleg felveszik magnóra a beszélgetést, ahogy ezzel mindjárt a számnyomkodás után „megfenyegetnek”. Hát vegyék. Sőt ! Tényleg örülnék, ha felvennék és egyszer a rohadt életben valaki válaszolna azokra a dolgokra, amiket én az idők folyamán ezekre a magnókra már rámondtam. Ne féljetek, még soha, senki nem reagált. …Le vagyunk mi sz---rva. Csak a pénzünk kell, a bajaink nem érdekesek.
Átkozottul dühös vagyok – mint ez, gondolom szavaimból érezhető is – és ugyanakkor tehetetlen. Komolyan mondom, nem először jut eszembe, hogy ki kellene már szállni ebből az egészből – ami nem feltétlenül az öngyilkossággal való játszadozást jelenti, hanem pl. elköltözni Krisna-völgybe, vagy a világ valamelyik jó távoli végébe, s magam mögött hagyni ezt az egész „civilizált” világot. Elveszteném ugyan a netet, a telefont meg a tv-t, de talán meglelném a lelki békémet.

Kibulizták, hogy ne kelljen kártérítést fizetni: hétfő délutánra újra lett telefon és net ! /72 órás szünet után ugyanis kellene fizetniük./

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése