2010. április 20., kedd

Kedd 1.

Azt mondja nekem tegnap SÁ barátnőm, beszámolhatnék már valami jóról is az EKF parképítések kapcsán, nevezetesen az uránvárosi átalakított térről. Fogalmam nincs mi a neve, - meglehet nincs is, vagy csak nem találom. A Mecsek Áruházzal (? de hiszen az sincs már...) szembeni parkról van szó, ahol ott magasodik Issei Amemiya Párbeszéd című szobra.
El is mentem ma - hisz épp arrafelé volt dolgom, @x-től kértem kölcsön a szkennert, mert fotó-másolási feladataim vannak (Na majd holnap mutatok ezekből ! :-) ) - szóval, ha már arra jártam, készítettem pár képet.
El kell ismerjem, szép a park. A növényzet életerős, a játékok tiszták és épek. Már áll egy kis épület, ahol van(lesz) WC, a játszótér (még ép) kerítéssel körbe van véve, a játékok alatt fakéreg, a nagy mászó alatt vastag parafa aljzat. Ügyes megoldás. Egyszóval egyelőre minden jó és szép. Igaz, a leendő egyik szökőkút (vagy tavacska) vize már tele van dobálva szeméttel, de tán jön majd valaki és kitisztítják. (Nem először írom, mondom, jó lenne, ha minden park kaphatna egy parkőrt. Most már igazán van mire vigyázni.)
Őszinte szívemből kívánom, maradjon minden ilyen szép !
Íme a dokument:









(Megjegyzés az utolsó előtti képhez: Bármilyen meglepő, a szobor melletti virágágyás mulcsán találtam ezt a két kucsmagombát. Csak lefotóztam, nem szedtem le...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése