2010. július 19., hétfő

Grrrrrrrrr

Az alábbi „magvas” kommentet egy bizonyos Gábor küldte nekem. Bemásolom, mert tudom, nem nézi meg mindenki a kommenteket, márpedig az efféle „dicséretet” jobb, ha sokan olvassák.


„Kedves blog író, lehangoló a stílusod és hát látni, hogy pontos tények ismerete nélkül hordasz össze mindent. Az összefüggések nyílván nem érdekesek. Csak a szokásos puffogások és siránkozás.
Kár. Kár érted. Kár, hogy ilyeneknek (is) készül. De azért nem adom fel. Hátha átalakul a Te fejedben is valami, ha majd betérsz egy sétára, vagy elolvasni egy újságot.
Korán van ez az EKF, még 20 évet kellett volna várni. De majd az evolúció megoldja.”


Kedves Gábor, köszönöm megható, kedves és dícsérő szavaidat! Gondoltam először, simán kitörlöm…(no nem veled, csak úgy a kommentek közül) a szövegedet.
De a tiédhez hasonló sértegetés helyett, inkább szeretném felhívni a figyelmedet, hogy nem kell az én blogomat olvasgatni egy olyan okos fiúnak, mint amilyen Te vagy ! Kommentelni pedig még kevésbé. Véleményedet a világ dolgairól írd meg a saját blogodban !


Grrrrrrrrrrrrrr !

6 megjegyzés:

  1. Nem is értelek kedves Aranyosfodorka. Tanulhatnál végre egy kis stílust a nagy bloggerektől, mint amilyen például Gábor, akinek 2009 április óta összesen ennyi jutott eszébe, amit lejegyzésre érdemesnek tartott:

    "Készülődés
    Azt gondolom, izgalmas dologba vágtam a fejszémet :-)"

    Állítólag a blog temérdek követője az elmúlt tizenöt hónapban szívrohamban halálozott el egyenként, mert nem bírták a bejegyzésekből áradó feszültség egészségkárosító hatásait.
    Azóta is azon gondolkodom amit Neked írt, hogy "... majd az evolució megoldja". Vajon mit? Hogy kihalnak a gondolkodásra még alkalmas egyedek, és végre csak a hozzá hasonló szellemi magasságokba emelkedettek uralják a bolygót? Lehet, hogy korai az EKF, de számára talán még a civilizáció is.
    Ezzel szemben Neked saját véleményed van, értékrended nem fogadja be a cukrozott t*konyszerű modern giccset, amitől a legtöbb agymosott, amerikanizált fiatal extázisba esik. Sőt gondolataidat, élményeidet képes vagy - eléggé el nem ítélhető módon-irodalmian leírni.
    Á, reménytelen vagy.
    De nehogy megváltozz, mert mi így szeretünk. :D

    VálaszTörlés
  2. Szokásom mondani (?) ... Dolgozzunk is ! Itt az ajánlatom! (akinek figyelmét elkerülte volna...mert nem néz bele újságba... :-) :-) )
    Vezető hír
    és tartozik hozzá ez is :
    Figyelmesen olvasni!
    Nem tudom, a TÜKE kártyával olcsóbb-e ?- viszont "egy piszokkal" (egy jeggyel) több minden is megnézhető ! - ha jól értem...
    ***********************************
    Utókornak : tegnap(hétfő) 2-2 gombóc fagyit ettünk a MECSEK cukr.teraszán - csak tényközlés : 2 x 320 =640 HUF - viszont valóban a "régi ízekre" emlékeztetett ? [ Jó volt ] (csoki+citrom és csoki+eper) Szót sem !- 8szépkorúak...) olyan már nincs, hogy "kis" és "nagy " adag ! - ismerjem el, magam is elfelejtettem,hogy anno pl. a kis adag (hány) mennyi gombóc is volt ? Bocs' : "személyiségi jogok" miatt nem küldök fotókat. ( ill. nem túlzottan jól nézek ki... a képeken ?... )
    @Aranyosf. (bár volt barátnőm a Virágba akart volna "menni" (ülni)-én "büntettem őket!" - ezért lett inkább a Mecsek!
    Megjegyz. : a (volt) Nádorban is készül az újabb kiállítás ! - ( beküldtem "társamat"- terepszemlére.. :-) :-)
    ********************************

    VálaszTörlés
  3. Bocs' kifelejtődött : (szokásom belenézni a "nőies" honlapokba...bár nem jelentkeztem be és nem kommentálok ott )- pl. a "foltvarrók" (?) is új ismeretekhez juthatnak (?) - ill. a "főzőcskét" kedvelők is (sült krumpli ?) - ill. majd azzal a "porral" vigyázni!- nem ám tüsszögni !- vagy véletlenül belesétálni ! (stb.)
    ****************
    Nádorról :
    megnyitó 22-én lenne ?(17 óra) (pontosítani) - ill. az előző kiállítás fotói a "szokott helyen"- abban a ....pecskep.hu - ban - ( kissé macerás beírnom) - tán' máskor. (öntevékenyen !)

    VálaszTörlés
  4. Bár nem kívánnám a témát "felmelegíteni!" - (tán' tanulságos ? )- ilyen "beszámolót" is lehet készíteni!
    Gond egy szál sem ! (igaz, ki-ki azt kapta, amire számított ?- stb.)
    Ezt meg csak ráadásként :
    Nádor galéria

    VálaszTörlés
  5. Hm... nagy meleg és dögunalom lehet a homokozóban is, hogyha akad olyan gyermeteg lélek, aki a kisded játékait áthelyezte izgalmasabbnak ígérkező, felnőtt életterekre. Csoda, hogy megfeküdte szegényke gyomrát, amit itt talált? Tudjuk, ára van mindennek, ami túl korán vagy túl későn történik... Valószínűleg abból a nehéz sorsú generációból nőtt ki, amelyik nem kaphatta meg a nevelés során a (neoliberális, amerikanista) majomszeretet mellé a másik ember tiszteletének egyetemes és örök - bár kiveszni látszó értékét. Talán freudi módon önmaga is ezért aggódik, s ezért vagdalkozik tomboló kisgyermekként, amikor valami olyat lát, amit nem kaphatott meg.
    Az azért tényleg bizakodásra ad okot, hogy sajnálkozva aggódik az aranyosfodorka-félékért, ("kár értük", írja)... Lehet, hogy az apokalipszishez toboroz lelkeket, hogy nagyobb kihasználtságú legyen a szakadék szája? :)

    VálaszTörlés