2010. július 12., hétfő

Kis vásár…

…most éppen a Tűztorony Galériában. Idén több fiatal művésznek volt már itt kiállítása, most a már látott anyagokból ismét ide került több minden, és ezek megvehetők.
Néhány kép az eladásra kínált alkotásokról:









A másik helyszín, amit ma fel akartam volna keresni a Pécsi Kisgaléria, ahol a neten található mindenféle pécsi programajánló a "Paper island" című kiállítást hirdeti. Hát a ház zárva volt, s miután becsengettem, közölték, hogy a kiállítás technikai okok miatt elmaradt. Nem értem, nem értem és sosem fogom megérteni, akkor miért szerepel a neten sok helyen ??? Ennyire igénytelenek a lapok tulajdonosai ? Nem izgatja őket, hogy hamis adatokat hirdetnek ? Nem számít, hogy a kedves vendéget csalódás éri ??Amit én ide leírok, arra mérget veszek – pedig én csak egy vacak kis blogoló vagyok… Na, sebaj, kibírtam, hamarabb értem haza, úgyis dög meleg van. Épp nézem, Németországban 38 fok ! Megáll az ész !

5 megjegyzés:

  1. Nem győzöm hangsúlyozni!- nem kell mindent elhinni! :-) ( Németeknél +38C°- bizonyára belvárosban,- stb. - mellesleg nálunk meg +46 C°van ! - :-) :-) - Na, OK ! -
    "Tűztoronyról" jut eszembe... láttad-e a azokat az "üvegfúvós" (?) képeket. Bakó László "faragott fények" c. kiállítása volt - vadászházban (?) - ill. van valamilyen állandó üvegkiállítás is ?- ( olvastam a www.pecsma.hu ) - látom, csak-csak mindig van "ügyed" a városban ?-

    VálaszTörlés
  2. üveges hétvége
    [Olvasom : meghalt Kállai Ferenc.]

    VálaszTörlés
  3. ahogy legutóbb is írtam még a mi eseménynaptárunk a legmegbízhatóbb... legalábbis olyasmi nincs benne ami nincs. és ez azért van mert odafigyelünk... egyébként rengeteg ilyen van rendszeresem szólunk másoknak de mindenkinek a felügyelete már túlmutat a kapacitásunkon, másrészt meg ahelyett hogy megköszönnék kb megsértődnek... nem sorolok neveket.

    VálaszTörlés
  4. Nem tudom, visszatér-e bárki is a mai (keddi) beírásomhoz ?-
    (sajnálnám,ha megfeledkeznék róla)-
    ill. [bár közölted,hogy a Nádorban lévő kiállításokat "nosztalgikus okok ?" miatt NEM akarod megnézni (...)
    Mestermunkák kiállítása
    A másik linkben a kis képeket nézzed végig ! ( jót kuncogtam magamban,látva ismerősömet a nagy sajttal ?) -
    Plakátkiállítás ( nem a "galériás" ismerősöm- hanem egy volt "sportoló" (?) :-)
    ********************************
    Érdekelt volna : kb. mennyiért árulták az egyes képeket ?-
    ********************************

    VálaszTörlés