2010. július 17., szombat

Vizes

Még ha a filmeknek nem is minden részével értek teljesen egyet, azért érdekesnek tartom a kísérleteket – persze csak akkor, ha ez mind így igaz, ahogy ezt itt bemutatják/elmondják.
Ebben a melegben nincs energiám jobb anyagot keresni, meg hátha ez a vizes téma kissé felüdít…
Ha van 25 perced, dőlj hátra és nézd/hallgasd ! Esetleg áztasd közben a lábod hűvös vízbe, fejedre meg tegyél egy jégakkut…








Kedves blogolvasóim, mint látjátok egy picit megváltozott a megjelenési formám – köszönöm a segítőmnek ezúton is. Magam sem értem (ami persze nem csoda), mi a frász történt a blogspot-tal, egészen csütörtökig kedvem szerint tudtam feltenni képeket és akkor tegnap egyszer csak meghülyült, és nem és nem és nem sikerült a régi rendszer szerint. Vagy már itt is valamiféle rendszerváltás volt szép csendben, csak én nem hallottam róla ? ?

Hát nem tudom. Most megpróbáltunk egy új formát, de úgy tűnik, a régi jó rendszert itt sem lehet visszaállítani. Tehát kénytelenek lesztek a képeimet majd a jövőben nagy méretben nézegetni, emiatt többet kell lefelé tekergetni, hát sorry. NEM én vagyok az oka…



7 megjegyzés:

  1. Próba, mert ugyancsak rosszul esne ha nem sikerülne a kommentálás. (vasárnap)

    VálaszTörlés
  2. Szerencsés,hogy @Aranyosf. megjegyezte,hogy nem mindenben ért egyet az elhangzottakkal... én meg szerencsésebb vagyok (?) - a Nat.Geo.-n (?)vagy valamelyik tv.csatornán már láttam ezt,[kb. = az emlékező víz címmel? ]- igaz a magyar ffi. vélekedéseit nem. Szóval : a sokat emlegetett mondásom : nem kell mindent elhinni, ill. attól,hogy én nem hiszem,még létezhet... ill. egy hírt leellenőrizni több helyről is ! [Na, igen!- csak talán nem ebben a dög melegben... ] - Most csak egyetlen linket:
    áltudományos-e ?
    Aki HADO vizet akarna készíteni (...) megtalálhatja a neten... (részletesen)
    (Víz témához : aki nem hallotta volna : Vosztok tó (Google)

    VálaszTörlés
  3. Eléggé elkedvetlenedve nézegettem (elsőként) az időkép.hu oldalt,- kb.a Balaton "vonaláig" esik az eső (?) - csak... Pécsett meg ismét +24C°a kezdeti (kinti) hőmérséklet. Na, ne bonyolítsam!
    Mellesleg - az áldatlan állapotok ellenére (!) hatalmas jótettet hajtottam végre! (szombaton) elkísértem volt barátnőmet a közeli T***O-ba ! - ( és még (olvasó) szemüveg is volt nálam! - délután "célozgattam", hogy most akkor lesz-e "kultúrálódás" (?) - válasz : "lassan a testtel"...ne má' egy napon MINDEBT elintézni! OK! - így aztán kb. 19.30.órakor (?)... oly' koncentráltan néztem a tv-t... hogy 03.30.órakor ébredtem... :-)
    Na, de majd "dolgozzunk is !" >> [3.]

    VálaszTörlés
  4. Kimaradt : már pár napja terveztem írni,-(akinek nem inge,ne vegye magára)-én. MAX. egyetértek azzal, hogy : soha ne kóborolj a neten céltalanul !Fogalmazd meg magadnak,mit keresel!" - stb.
    Én még mindig (?) újságcentrikus vagyok (?) - vannak (pécsi)"újságok" amiket kénytelen vagyok a neten "áttekinteni" - ezt se bonyolítsam.
    Itt van pár "képgaléria" - (bizonyára a "valós" látvány "másabb" ?- aki bírja/bírná "fizikálisan"-ám' tegye/csinálja úgy! )
    "szobrok"
    "szobrok(2.)"
    (Talán kiérződik ?- esetleg megnéztem volna...(?)- de mivel a téma kapcsán elhangzott : " láttam én jó sok ilyesmit Londonban"... hát "egyből" én sem kívánkoztam látni... (túlzottan)
    *********************************

    VálaszTörlés
  5. Mivel az "argentin artisták"-ról is ezt-azt mutatott a tv.híradó... (ill.) ha a szobrokat megnéztétek (volna) - akkor ott a Pécstv.archívumban az artistákról is egy rövid beszámoló.
    Esetleg még ezt itt (ismerjem el, "nem áll hozzám közel" - ez sem...)
    Retextil (?)
    ********************************
    Bocs' (kimaradt) - (mert sokszor (?) megkapják "magukét" a fiatal szülők ?... ) - Tegnap (T***O)- "leakaszt" egy (bevásárló) kocsit (fiatal) anyuka... majd a tolórúdját (?) (fogantyú) -alaposan letörölte egy "törlőkendővel" - (amit később a szemetes edénybe dobott)- gyereket beültette,- aki azonnal megkapaszkodott abban a (letisztított) fogantyúban... ( hát ennyit !) - ha mindezt el tudjátok képzelni. ( szóval... van ilyen is !) - (demagóg = csak nyitott szemmel kell(ene) járni ?...)

    VálaszTörlés
  6. Bocs'- a linekt írjátok be,- valahogy másképp ?-
    Én (mára) "kiszálltam."
    Hát...vigyázzatok magatokra !
    **********************************

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik az új "blogruhád"! Sokkal inkább átlátható, szellős... A képek is jobban érvényesülnek! :o)) Nekem tetszik!

    VálaszTörlés