2010. augusztus 11., szerda

Egy éve nincs velem

6 megjegyzés:

  1. Tipp:
    Királyi ajtó
    [ "Félve írom" : Rákóczi u.15. SZÜNNAP : vasárnap és hétfő NYITVA : 11-től (bocs' elfelejtettem meddig!) 17 (?) - pontosítandó.
    Kipróbálni a Tüke kártya érvényességét !... ]

    VálaszTörlés
  2. Nem mondom,hogy Szegeden nem forr a világ.De ennyi szépet nem biztos,hogy lehet látni.Irígykedem,/Egészséges irígységgel!/

    VálaszTörlés
  3. "A legfőbb oka annak, hogy a kutyák ilyen rövid ideig élnek, az emberi faj iránti könyörületességben gyökerezik. Hisz mennyit szenvedünk egy kutya elvesztése iránt érzett fájdalmunkban tíz vagy tizenkét évnyi ismerettség után... Képzeljük el, mit éreznénk, ha kétszer ennyi idő után vesztenénk el őket."
    Sir Walter Scott
    Ezzel a bölcs gondolattal egyetértek és küldöm vígasztalásul.

    VálaszTörlés
  4. Nem volt kutyám.Csak közeli ismerősnek.Néha nekem adta vigyázásra.És amikor meghalt,bizony megsirattam.Nagyon
    közel tud kerülni az emberhez.Kyba írása,idézete valóban találó.

    VálaszTörlés
  5. Erősen érzem, amit Te és megértelek...Igen is meg kell gyászolni a kutyát, mert egy vizsla nem kutya, hanem egy társ, akit soha nem fogsz elfelejteni!Mi két pár vizslát temettünk el eddigi életünkben, de ma is köztünk,bennünk élnek és felidézzük a sok, szép együtt töltött időt!
    Darwin szerint: "A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál." Biztos nem tévedett... Épp ezért, soha ne élj kutya nélkül!..................

    VálaszTörlés
  6. (csütörtök)
    Remélem nem sértek személyiségi jogokat... kb. szerda este kapom a hírt : @Aranyosf.-nál " dögledezik az internet"... állítólag, ha megjavul(na) majd jelentkezik!
    Addig küldöm nektek a Viz és tűz témákat...
    VÍZ

    TŰZ
    egymás közelében vannak, lehet nem jól írtam be a linket - bocs' )

    VálaszTörlés