2010. augusztus 8., vasárnap

Virágos szombat délelőtt

Szerettem volna a Hattyú házban lévő főiskolások kiállítását megnézni – de hát képtelen vagyok fejben tartani az XX számú kiállítóhely X+Y féle nyitvatartási idejét – perszehogy ezek szombaton nincsenek nyitva…itthon meg nem néztem utána, mielőtt nekiindultam. :-(
Így hát lesétáltam a Bem utcán és a Kossuth térre érve láttam, hogy már megérkeztek a beígért debreceni virágkarneváli bemutató kocsik. Nem tudom, mikor kezdődött a rendezvény, fél 11 felé még pakoltak a téren ide-oda, de azért a kocsikat lehetett fotózni. Most olvastam, hogy a korona 3 millió szál virágból készült. Hát lehetett dolgozni rajta, nem mondom…










Délután egy nagyon nagyon jól sikerült "családi" találkozón vettem részt, ahol a nagy-nagy beszélgetés közepette egyszerűen eszembe sem jutott elővenni a fényképezőt. Pedig ha mást nem, de lagalább a képeit megmutathattam volna a pompás grillezett húsoknak, a nagyszerűen sikerült görögsalátának és a mézédes dinnyének - csak azért, hogy csorogjon a nyálatok... :-)

8 megjegyzés:

  1. Ezt a nagy kosár virágot elnézegetném az udvaron.

    VálaszTörlés
  2. (vasárnap) Kis türelem...
    A dolgok úgy alakultak, hogy a "pipatórium" (könyvtárszoba) vagy nevezzétek aminek akarjátok hétfő reggelig "szálláshelynek" berendezve !- így aztán nem voltam netközelben.

    VálaszTörlés
  3. Ha már (ez) ilyen témák vannak :(kiegészítés)
    Reklámkörút
    és
    Ételek
    (ha nem működne- bocs')

    VálaszTörlés
  4. Csodálatosak ezek a fotók! Élőben gondolom milyen hatásos lehet kár, hogy nem tudom megnézni... Most indulunk "nyaralni" a Duna közelébe!:) Talán találunk helyet egy csobbanás erejéig! Addig is, Te csak fotóz, tájékoztass minket mindenről!!!:) Köszi!

    VálaszTörlés
  5. @x: a "ételek" és a Majs Mohács ételek címre nekem valami fogathajtó verseny jön be...
    Lehet, hogy levágták és megették a lovakat ???? :-)

    VálaszTörlés
  6. Bocs' ne várjad a "sült galambot!"... csak egy kicsivel tekerjél lejjebb! - és ott van ! - sajnálom, nekem sem sikerült jobban beírnom !

    VálaszTörlés