2010. október 7., csütörtök

Mocskos E.ON (Mist E.ON)

Örvendezve, szívemben igen kellemes érzésekkel olvastam az alábbi hírt: 10 % kedvezményt ad az E.ON a rendesen fizetőknek. Részletesen itt: http://www.baranyanet.hu/cikkek/12437

Én marha, szamár, balga, bolond !!!! Miért hittem, hogy egy mocskos kapitalista nagyvállalat, aki arra sem képes, hogy korrekt, épeszű ember által ellenőrizhető számlát adjon, aki ott ver át, ahol tud, az ilyen „nemes” akcióra képes ???!!! (Miért, Te tudod, hogy mennyibe kerül 1 kWh áram, vagy 1 m3 gáz ???)

Nem, nem kedves olvasóm, az E.ON CSAK ANNAK AD KEDVEZMÉNYT,  aki nagyméltóságát ONLINE eléri. Annak ad, aki tud használni számítógépet, és ehhez még egy hányingert-keltő szövegre is betanítja nyomorul alkalmazottait. A 06-40-106-566-es telefon mellé kényszerített szerencsétlen ügyintézőnek azt kell(ene) beadni a telefonálónak, hogy mindezt azért kell online intézni, mert annak, akinek nincs internetje, így alkalma nyílik arra, hogy átmenjen és megismerkedjen a szomszédjával. Annak feltehetőleg van már internetje, és mert szívességet kért tőle, hát jobbá fognak válni ettől az emberi kapcsolatok. Nem hazudok, elhihetitek ezt mondta, szegény nő nekem ma bele ide a saját fülembe, 15 perccel ezelőtt. Hát csak azért nem hánytam a saját telefonomba, mert nekem kellet volna kitakarítani…

Én nem kértem kedvezményt, holott, amióta eszem tudom, még soha egy napot nem késtem el a befizetéssel és gyanítom, vagyunk néhányan ilyenek. És nem kérték azok sem, akik „csak” tisztességesen fizettek, de sajnálatos módon nincs internetjük. Nem kérte a 82 éves szomszéd nénim, aki minden nyugdíjfizetős napon, 6 borítékba külön-külön rakogatja a különféle számlákra a pénzt, mert „olyan még nem volt, akármi is történt, hogy én valami számlát nem fizettem be”!
Nem kértük, de ezzel, a kegynek feltüntetett kedvezmény-variációval, sikerült rendesen lealázni sokunkat….
Nos igen, Rozika nénivel, Sanyi bácsival és még sokakkal van most kiszúrva – ezzel az intézkedéssel. Már az is vérlázító, amennyibe kerül (pl. az áram is, hogy a többiről ne is beszéljek, mert azok  sem jobbak a Deákné vásznánál) és akkor van pofájuk így meghirdetni egy „akciót” ?
Mocskos, mocskos, mocskos E-ON ! 
(És akkor arról szót se, hogy "túlterheltség miatt" az E-ON weblapja nem érhető el !!!!!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése