2010. november 26., péntek

Ajándék-ötletek

Régebbi feljegyzéseim között kutakodva, találtam egy webcímet, ezt: http://www.lakaskultura.hu/naptargya/?pos=0 (gyanítom @x ajánlotta, vagy ki tudja már…)
Most „belelapoztam”. Ha valaki esetleg vicces karácsonyi ötletet keres, itt biztos talál, bár azt nem tudom, ezek hol vásárolhatók meg…
Aki szeret álmodozni arról, hogy miképp is rendezné át a lakását (ha pénze lenne), azoknak különösen ajánlom a  „Lakóterek” című részt.
Mára legyen elég ennyi. (Készítenem kell az adventi koszorúkat !) 
Én egészen jól elvoltam vele egy darabig :- )

Akinek lenne hasonlóan jó ötlete, egy ilyesféle jegyzetfüzetbe felírhatja: 


2 megjegyzés:

  1. Elég rég' lehetett, hogy ajánlottam (volna)- amióta lemondtam az ÚDN előfizetést ( ahhoz "járt" anno a Lakáskultúra - mert fél évet fizettem egy összegben- stb.) Később meg "bosszantott"- az online oldalon nem lehetett megtalálni mindazt, amit magában az újságban. hagyján ! - mert már nem "jár" a Mérnök Újság sem... (kamarai tagsággal járt együtt)- viszont manapság maga az újság egyáltalán nem olvasható a neten.
    Na, sebaj !- mert ma (péntek) ismét eljutottam a könyvtárba! (Pár "vadi új" könyv is !- illatukról (szagukról) szót sem.
    (Házi) orvostól majd" megbetegedtem... (testileg-lelkileg...) - Viszont sok kis "apró élmény"... kiváltottam a 3 havi gyógyszart 2800 valamennyiért... aztán megint választhattam "ajándékot!" - (persze, "Ági" mosogatószert választottam.) Ja !- micsoda "égés!" - nem tudtam, hogy sorszámot kellett "csinálni" az ajtóban -(!) SIPO (?) patika - Kertváros -Nagy I.u. (stb.)
    Na, hulla fáradt vagyok...olvasok ! Szép estét nektek ! :-)

    VálaszTörlés
  2. Sorszám?Már a patikákban is?

    VálaszTörlés