2010. december 7., kedd

Angyal-hang

Tiffanyu Ilditől kaptam egy meghallgatni valót - és azonnal megosztom Veletek, vagyis azokkal, akik esetleg még nem hallották. Nekem mindenesetre új volt. Ilyenkor egészen biztos vagyok abban, hogy van újjászületés, és ennek a kislánynak a torkából egy hajdani csodálatos tehetségű énekesnő "énekel ki" - mert másképp ez nem is magyarázható !
Tényleg fantasztikus !

A videót sajnos beilleszteni nem lehet, kattintsatok a linkre és hallgassátok meg.
(A végén az értékelő szöveg teljesen felesleges, igazán nem is tudom, miért hagyták rajta.)

6 megjegyzés:

  1. Bár senki nem hiszi el, hogy pl. a (magyar) X Faktort sem nézem... meg a Megasztárokat (?) sem - ( csak tudnám, honnan vannak az információim ?) bizonyára a sok újságból "ragad rám?"- lényegtelen. Hát... reménykedjetek, hogy majd nem jár úgy ez a kisleány, mint a többi sok száz ?- ( vagy tudom is én mennyi ! )
    Hallottátok, hogy BB.Évi (?) "kigyógyult?"...
    (Egy titokzatos férfi gyógyította meg ) - (?) bizonyára Google...

    VálaszTörlés
  2. Igazad van, én is pont erre gondoltam! Micsoda teher lehet és lesz az életében ennek a kislánynak ez az őrületes, született tehetsége!!! Egy reménye van csak, hogy normálisak a szülei és jó mederben terelgetik a sorsát... Nehéz lesz, mert a média és egyéb tolakodók, nehezen kezelhetők! Mindenesetre fantasztikus!!!!

    VálaszTörlés
  3. Ildi bitosan emlékszik Kis Ina nevű gyönyörű, mélyhangú iskolatársunkra. Úgy emlékszem, hogy őt is csak 2. osztály után engedték énekelni, mert a lányok hangja is változik a kamaszkorban. Ha ennek a kislánynak szerencséje van, akkor most békén hagyják 5-6 évre. A felvétel elején egy pillanatra lehet hallani a "saját" hangját, utána a már "képzett" hangot, ami persze gyönyörű. Engem azonban mindig zavarba ejt, ha egy gyerek énekel olyan dalokat, áriákat, amihez megértés, megélés kellenne. Valahogy "zavart érzek az erőben". Persze, úgy kell nekem, ha semminek nem tudok örülni.

    VálaszTörlés
  4. (szerda) Páratlan hét ! = 49.
    Utókornak : "eszméletlen!" - reggel kb.+11C°(Pécs) - tegnap (kedd) állítólag Sellyén +18,5C°- új (meleg) rekord !
    A nagyon ráérőknek (tippek)
    az Év Honlapja(i)
    Persze, majd nem feledni !
    Mikulás virág
    (ők meg megújultak)
    Kikötő
    (bőség zavara...)
    *******************************

    VálaszTörlés
  5. Lehet, hogy a kamaszkortól kezdve megváltozik majd a hangja, de biztos, hogy felnőttkorában is szépen fog majd énekelni. Szerintem nem kell sajnálni, azért mert nem lesz átlagos élete. Ami ma az ilyen 10 év körüli iskolások között zajlik, az katasztrofális. Megjegyzem, hogy a videót be lehet illeszteni az alábbi módszerrel: Firefox-ban a video-downloadhelper kiegészítő segítségével letöltöd a gépedre flv-ben a filmet, majd beilleszted a blogodra.

    VálaszTörlés
  6. Kösz Exit, megpróbálkozom, de 80 %-ban kínai, amit írtál :-)

    VálaszTörlés