2011. március 16., szerda

Kihalásra ítélve…


Mi vagyunk a XXI.szd. neandervölgyi emberei.
Úgy mégis mit írjak én még ehhez ? Nem látok semmi reményt a tények megváltozására. És már régesrég nem hiszek a csodákban. Miképp az egyiptomi, a görög, a római birodalom eltűnt, el fog tűnni  az európai kultúra is.
Kár….

Ehhez ajánlom még az alábbi cikkek elolvasását is, hogy egészen biztosak legyetek abban, mi vár ránk  és sajnos a veszély nem csak külföldről fenyeget:

P.s.: Rendkívüli módon sajnálom és szégyellem is kissé, de úgy tűnik, (vágyaimmal ellentétben) mégsem vagyok képes „átlépni” ezen/ilyen dolgok fölött, s képtelen vagyok a „szférákba-emelkedésre”, bármennyire is jobb lenne az….

4 megjegyzés:

  1. (szerda)
    Mostanság elég nagy divatja lett küldözgetni ilyesmiket ! (is) Én ugyan meg nem néztem,- (bocs') - valami ehhez hasonló )?) videót én is kaptam a napokban.
    Tipp: néha olvassátok el az ilyen Videok alatt a hozzászólásokat is ! mert pl. : bár nem emlékszem pontosan,- mennyi éve (?) mondta valaki, hogy "vasból soha nem lehet hajót építeni" - vagy : repülőgép (?) - na, az elképzelhetetlen - és ilyesmik. Így aztán (szerintem) - ez is csak egy "jóslat" lehet - amit jó páran nem fogtok megélni !- de ne bonyolítsam !
    Sokadszorra is bocs'- de akiknek ez lenne a legnagyobb problémájuk ?- hát... a magam módján sajnálom őket ! Amúgy, derűs napot !- mindenkinek !
    :-)

    VálaszTörlés
  2. Nincs kizárva, hogy a dolgoknak "kicsit" más irányt fog szabni néhány atomreaktor felrobbanása, még ha azok nem is a szomszédban vannak.
    Az viszont igaz, hogy nem szeretném, ha kötelező előírások vonatkoznának még az öltözködésre is. Azt sem szeretném, ha csak titokban mehetnék be egy, a hitemnek leginkább megfelelő templomba, vagy olvashatnék számomra kedves könyveket, hallgathatnék zenéket.

    VálaszTörlés
  3. Savanyúcukor ! Csak-csak felébredtem erre a csendes esőre... (+17C°) - Engem inkább az "bosszantott", hogy képes vagy "K.Lali huszár" hülye szövegein is felidegesíteni magad ?
    Mellesleg - ha már Gopál említi :
    Mi a teendő !
    Egyéb katasztrófahelyzetekre meg a BAL old. katt'!

    VálaszTörlés
  4. Mi a teendő !
    Írom másodszor !- mert beírtam a "Bringabalaton" blogba is, de azután kitörlődött ! (!) - és ne bonyolítsam!
    Továbbra is kapom az "üzenetet" - valami gond van a Google levelezőmmel - vagy mivel ! :-) :-)

    VálaszTörlés