2011. április 22., péntek

Húsvétra várva

Az Árkád belső terében – nem mondanám, hogy valami különleges – de talán a kicsiknek tetszik.Én elég korán jártam ott, gyerekek még alig voltak...






Ezek meg az általam készítettek. 'Meglepi' egyedül a füles nyuszi, idén először csináltam ilyent a hímesek mellé. Lehettek volna szebbek  is, de tán majd jövőre. Amúgy az elkészítése egyszerű, hagymahéjban főzött tojás,  papírfül, kis vattapamacs farkinca, filctoll az arcocska megrajzolásához, ragasztó és kész.



5 megjegyzés:

  1. Gratulálok a hímesek a kedvenceim.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon helyesek a fülesek!:) Hogy te milyen kreatív vagy!!! Én csak holnap kezdem...

    VálaszTörlés
  3. (szombat)
    jaj, de jó! (értsd) jókor járhattál ott ? [Olvastam egy "olvasói levelet", mely szerint a nyulaknak sem ételük, sem italuk nem volt (?) - amikor X.Y.épp' ott járt és még "kókadoztak' is ! [Bocs' ]
    Bizalmas és/vagy az utókornak : bizony "nagyon elsült" @Aranyosf. keze ?- mert a sós stanglija is nagyon jól sikerült ! Isten tartsa meg tudását/szokását... és ilyesmik ! - A napokban (2-3...) az " Erő legyen veletek!" ( főleg velem! :-) ) - mai állapotomról szót sem ! [Tűröm,viselem a.... "keresztet" (?) :-)
    Más : ( vagy ez lenne a vég ?- OK!- megint "összekevertem" az Emmausz-járás(i) történeteket! :-) Tényleg "kár belém" az.... "olvasottság/" :-)
    **********************************
    Bocs" ha kérhetem ?- ne nyírjatok füvet... ne építkezzetek...és "csendesülős" programokat javasolnék...

    VálaszTörlés
  4. (4.) > a blog jobb oldalán látható 50 követőnek... ill. főleg a "bloglista" (?) - blogok íróinak !
    Én a maga, módján (!)- szeretettel gondolok rátok és kívánok csupa olyasmi ,- amit önmagamnak ! Már bocs"- ha a napokban (?) - nem szólok hozzá olyan helyeken, ahol néha szokásom volt.
    Jókat!-Mindannyiotoknak !
    [ "Okoskodásomért (?) " bocsi' !- Szerintem mindenkinek olyan lesz az "ünnepe", amilyenre önmaga "csinálja?"... bár ez sem ilyen egyszerű ! :-) ]
    ÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷
    ünnepi sordísz ! :-)
    ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

    VálaszTörlés
  5. Ilyeneket anno akkor készítettem, amikor iskolás voltam. Szabadjára engedhettük a fantáziánkat, és a tojásból nyuszikákat varázsoltunk."Varázslatos" volt tényleg. Köszönöm, hogy eszembe juttattad.

    VálaszTörlés