2011. szeptember 6., kedd

Elgondolkodtató sorok


Ha valaki nem olvasná Andrassew Iván blogját, akkor a mai post-ot külön figyelmetekbe ajánlom,  különös tekintettel kedvenc E-ON-om piszkos kis ügyeire.:

8 megjegyzés:

  1. Vívódom itt magamban,hogy van-e értelme a megjegyzésemnek ?... (ráadásul csak később vettem észre,hogy a Tigáz-ról van szó.)
    Csak megjegyzem, pl. 2010-ben a Tigáz Zrt. kapta az Energiafogyasztók díját (!) - OK!- azt egy kuratórium-féle ítéli oda. Továbbá a gázszolgáltatóknak vannak a fogyasztói elégedettség mérései (vizsgálatai)- ki-ki olvassa el, hogy a saját fogyasztóját hogy' értékelik. ( ha érdekli)- (bár a felmérések/ közv.kutatások milyenségét régebben kiveséztük.)
    Csak-csak "történt valami" A.I.-nál, ha már odáig jutott a dolog,hogy ajánlott levelet is kapott ! ( de erről később)
    Aztán van még az a .... Törvényi változás alapján csökkent a kikapcsolási idő. - dolog is. (ezt sem részletezném most.)
    folyt. >

    VálaszTörlés
  2. (2.) (Most szót sem arról, hogy nekem is "remegett kezem lábam..." amikor a Postán (!) nem adták oda a feleségem nevére címzett ajánlott levelet !- azzal a szöveggel, hogy "mi a biztosítéka annak, hogy én a férje vagyok!"...stb.- ne bonyolítsam.)
    Szóval : Én nem védem a mundér becsületét.. (!) Jó párszor elmondtam, a gázszámlákat valamilyen (számító)gép csinálja... OK!- azt is embereknek kell(ene) ellenőrizni! - és (szerintem)a "legkisebb jelre"- azonnal menni kell !- és lehetőleg személyesen intézkedni ! - Ismétlem: kissé gyanús nekem a történet megírása!-( ha már az ajánlott levélig eljutottak) Természetesen nagyon kellemetlen ügy !-de ha jogos volt a fogyasztó "panasza", minden bizonnyal a ki-bekötés díját visszafizetik ! (majd)

    VálaszTörlés
  3. (3.) Én A.I. blogját nem olvasom és M.Hírlapot sem,- (bár más nem lévén,épp' hétfőn vettem egyet..de az alapján ne minősítsem!) "Embere válogatja,- ki,mit olvas." )
    A blog első részével "sincs gondom" - azok mind közismert ( "megcsócsált") témák. Pl. beírhatta volna akár ezt is Prémiumát megkapja kocsis és a Kertész -témát is ki-ki minősítse úgy,ahogy akarja.
    (Összegzés-féle : azt bizony,ki-ki végezze el magában !- ha akarja.)

    VálaszTörlés
  4. Kimaradt, és talán benne az utolsó 2 bekezdést ajánlom,- (bár az egész cikk "érdekes" )Gondolom, "ahol fát vágnak,hullik a forgács is" - lesz még (vagy van már?)- "kéz és lábremegés"- mire behajtják a "kinnlévőségüket" (EMEFESZ) - de hagyjam !
    Svájcban tervezik a mérnökfalut
    Na, mai "bőbeszédűségemért" bocs'

    VálaszTörlés
  5. EMFESZ
    (remélem)
    EMFESZ (azt is rosszul írtam)

    VálaszTörlés
  6. Bár a cikk régi,de emlékeztem rá, a bonyodalmakra. (leolvasás) stb.
    Területen csak a Főgáz olvas le
    Ami fontosabb :
    Remélem a II.féléves autó telj.adót befizetted (09/15)- és a 2011-es kéményseprő ellenőrzést is "figyelni!"- (nehogy úgy járj,mint én, hogy "állítólag nem voltam itthon..." stb. na, de ez már más történet.

    VálaszTörlés
  7. Nem tudod - előttem - megvédeni az E-ON-t. A legócskább szolgáltató, vagyis versenyben van a T-COM-mal.
    Nem írtam róla, mert az ügy elintézése felhasználta az összes lelkierőmet. A múlt hónapban 3 hétig nem voltak képesek egy utcai közvilágítás hibát kijavítani, dacára hogy pontosan 12-szer tettem bejelentést a győri ügyeletükön. Aztán amikor az újságba ír igencsak zord hangú panaszos levelem megjelent – akkor hirtelen megjavult és azóta is jó.

    VálaszTörlés
  8. Mielőtt figyelmeztetnél, hogy német cég - mondom, hogy tudom. Németországban is vannak sz...ar cégek.

    VálaszTörlés