2011. október 7., péntek

„Én nem tudom mi ez, de jó nagyon….”

Vannak az életben találkozások, melyek után olyan fura érzése támad az embernek…
Láttuk mi már egymást ? Volt valaha/valamikor – netán egy másik életben – bármilyen kapcsolatunk egymással ?  Miképp lehet az, hogy a találkozás első percétől teljesen egyformán vagyunk „hangolva” ?

Az ember elgondolkodik, miképp is működnek bizonyos dolgok ? Írod a blogodat - olvasod másokét… aztán egyszer csak a véletlen összehozza az olvasót az íróval. Ez idáig még talán nem is olyan ritka dolog. De amikor a „vadidegen” embert meglátva az első perctől kezdve azt érzed, hogy mi valahol már találkoztunk…és mintha 20 évvel ezelőtt abbahagyott beszélgetést folytatnátok, ömlik szátokból a szó, a gondolatok, az érzések sokszor félelmetesen hasonlóak… Mivel lehet ezt megmagyarázni ?  Nem akarom én semmiképp misztifikálni a dolgot – de tegnap nehezen tértem napirendre egy ilyen találkozó fölött.
Ajándék nap volt. Köszönet érte.

(Gyanús ez nekem, mostanában szaporodnak az efféle „ajándék” találkozásaim, lelkiekben is gazdag napjaim… Mi jön még ? Remélem csak jó…)

 Kép: http://tigercat.lapunk.hu/?modul=galeria&a=66220&p=8

4 megjegyzés:

  1. Kívánom legyenek még sok ilyen jó napjaid !

    VálaszTörlés
  2. Én is sokszor vagyok így! Legutóbb egy író - olvasó találkozón mellettem ült egy hölgy és a program elején, olyan beszélgetésbe elegyedtünk, mint ahogy Te is írod... A végén ő kérdezte, hogy nem lehet az, hogy mi már valahol találkoztunk?... Nem, nem lehet. Ő Kecskemétről jött, a találkozó Fehérvárcsurgón volt, én meg Baranyából. Mégis! Jó dolog az ilyen!:)

    VálaszTörlés
  3. Gondolom más is tudja,hogy kb. az ilyesmi a dejá vu - (persze,lehet,hogy csak én gondolom?)
    Más :
    Jelenleg ez van

    VálaszTörlés
  4. Ez az érzés valóban ajándék, ritka pillanat.

    VálaszTörlés