2011. november 28., hétfő

Omaruru


Nem mondanám, hogy valaha is szívem nagy vágyai között szerepelt volna egy afrikai utazás. Rengeteg szafaris ismertető filmet láttam, valahogy elégnek tűnt – eddig.
Ma azonban egy fantasztikus (virtuális) utazáson vettem részt, a programunkat itt olvashatjátok:

Beleszerettem az alábbi képeken látható, a természetbe csodásan illeszkedő bungalókba, kerestem is néhány képet, hogy láthassátok, miről beszélek. Sajnos magyar nyelven túl sok nincs erről a csodáról és a tv csatorna (Einsplus) oldalán sincs lehetőség a megtekintésre. Így hát kénytelenek vagytok beérni a képekkel….
Szóval, ha valaki a nyugdíjából össze tud spórolni egy ilyen utazásra-valót, csak ajánlani tudom, menjen, nézze meg közelről. A mostani kedvromboló, borongós, télies időben különösen jót tenne....

A helyszín:

Ilyen autóval kellene utazni: 
Ilyenekben lakhatnánk:




Ha eljutok ide, megígérem, veszek egy ilyen kalapot: 






Képek innen:

4 megjegyzés:

  1. OK! (értem én, értem... ) Időm rövidsége miatt (...) nem keresgélem a neten azt az oldalt, ahol pár dologra felhívják a turisták figyelmét... (bár nincsenek most épp' pontos információim)[ Tán' a külügyminisztérium honlapján ? ] Aztán vannak ilyenek : " Manapság nem ajánlott a turista célú utazás - Angolába se... (?) )
    És pl. a védőoltásokról szót sem...
    P.s. : persze, utazzon aki akar/vagy tud... (legfeljebb hetekig téma lesz (tv.) ki, hogyan szabadította ki azt a magyart, akit épp elraboltak... stb.)
    Tipp: valami közelebbi és biztonságosabb hely javaslata ?- (bár az meg a "wellness" vélekedéssel ellenkezne ? ) :-) :-) :-)

    VálaszTörlés
  2. Ha már álmodunk, álmodjunk nagyot: be kellene terjeszteni egy világtörvény-javaslatot: minden ember köteles megismerni a Földet! Ezért: minden évben köteles 1 hónapig valahol a hazáján kívüli országban dolgozni, majd ugyanott további egy hónapig utazgatni, ismerkedni! Mivé lennének akkor az ellenségeskedések, háborúk, és mennyivel boldogabb lehetne az emberiség?

    VálaszTörlés
  3. Gopál ötlete zseniális!!! Felőlem, máris indulhatnánk!
    Egyébként meg, azt hiszem lemondok a dombházról- pontosabban a pincéről:))) - ennek a javára, amiket itt bemutattál! Csodásak!!! Aki előbb eljut ide, hoz a másiknak is ilyen kalapot, ok?:)

    VálaszTörlés