2012. február 20., hétfő

Slava Polunin és Michael Flatley

Miután megveregettem saját vállamat a hétvégi itthon elvégzett teendők miatt  -  a vasárnap délutánt abszolút lustálkodásra használtam… Részben olvastam ( Vámos Miklós: Kedves kollégák), részben tévéztem. Szerencsés voltam, mert  az ARTE adón az általam nagyon kedvelt Slava Polunin egy újabb variációjú „Hó-show”-ját láthattam – s be kell valljam, nem tudok betelni a Blue canari-val…
Aki új olvasó, és érdekli Slava, a jobb oldalon a blogarchívumból kikeresheti a nevét, ráklikkelve olvashatja a régebbi írásomat róla, illetve meghallgathatja a számot. (Valamiért az új blogspot rendszerben a saját blogomat nem tudom linkelni.Gőzöm nincs, miért....) 

Aztán jött Michael Flatley. Nem csak a tánckara, hanem ő maga ! Majdnem két órás műsorral. Szenzációs volt. Őt – gondolom – nem kell bemutatni. Bevallom, személyes dolgairól nem sokat tudtam,  de most a wikiben utána néztem (bár nem teljes az oldal…). Itt: http://hu.wikipedia.org/wiki/Michael_Flatley
Az alábbi számmal fejezték be az előadást. Szenzációs volt !
Ezen vizuális élvezetek közepette készítettem magamnak egy adag forró kakaót és „megkoronáztam” egy nagy adag tejszínhabbal. Mit mondjak ? Boldognak éreztem magam.



Meggondoltam magam. Mégis csak beteszem Slava műsorzáró-számát:


4 megjegyzés:

  1. Kétség kívül a lábában van boogi.:-)))

    VálaszTörlés
  2. Micsoda meglepetes Aranyosfodorka!
    Nehany evvel ezelott volt szerencsem eloben latni a Slava's Snowshow new yorki eloadasat.Imadom!Olyan kedves,sajatos humor.Nem tudok betelni vele.A zeneje is annyira tetszett,hogy megvettem cd-n es idonkent meghallgatom.Nekem is nagy nagy kedvencem a Blue Canary!!:))de jo volt ujra latni itt nalad!Na es a hovihar!Fergeteges elmeny volt!2 marek "havat" a kabatzsebembe gyurtem emlekbe a vegen.:)

    Masik nagyon nagy elmenyem es kedvencem Michael Flatley. Szenzacios tenyleg, onmaga, a tancosai, a hegeduse.Nagyon szeretem az ir tancokat es olyan verpezsdito a zene.Ahol lassubb,gyonyoruen szol az ir furulya.

    VálaszTörlés
  3. Tselszi - nagy öröm számomra, hogy végre van egy, egyetlen egy ember, aki hasonlóképp érez Slava-val kapcsolatban, mint én...
    A táncosok tetszenek ugyan, de nem állnak olyan közel a szívemhez, mint ezek a bohócok.
    Tényleg szívből örülök, hogy kommenteltél, köszönöm szépen !!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szivesen!!En is koszonom Neked,hogy eszembejuttattad!! elokerestem a cd-t es vigan hallgatom a Blue Canaryt.meg a tobbit is.

    VálaszTörlés