2012. április 13., péntek

A méretek (borús gondolatok egy borús napon)

Ide írtam egy jó hosszú, nyavalygós szöveget. És láss csodát, kitöröltem az egészet. Ilyen se volt még a blog megkezdése óta. (Ez egyébként pontosan a 2467. bejegyzésem.)

A tegnap esti megírás és a ma reggeli közzététel közti időben valahogy "megvilágosodtam" -  kár is ilyesmikről írni, ami itt volt. A világ ettől nem változik, se jobb, se rosszabb nem lesz. Csak a magam kedvét töröm le - mazochista módon - azt meg minek ?
A képeket meghagytam,  ki ki gondoljon amit akar, miféle szöveg is lehetett alattuk.


                                 **********************************



Találtam egy cikket, ami - bizonyos értelemben - kapcsolódik a törölt a témához, ezt azért itt hagyom: http://hvg.hu/elet/20120409_valsag

5 megjegyzés:

  1. Ezzel a fotók üzenetével nap mint nap meg kell birkóznunk. Azt gondolom mondhatom többes számba, mert nem vagyok egyedül.
    Jól tetted a szöveg törlését, mert " aki sír attól el kell venni..."
    még a végén azt a kicsit is elveszítjük amink van!!!
    Azért a finom juhtúrós sztrapacskáért csurog a nyálam...:-)))

    VálaszTörlés
  2. (Nem lényeges, de épp' nem olyan rég' is előfordult,hogy "töröltél" abból, amit nagy hirtelen (?) beírtál a blogodba.)
    Nem akarnék én (szokás szerint ?) sem cinikus,sem demagóg lenni,- (talán azért is "aludtam egyet" erre a témára.) Bár az sem zavarna, ha bárki úgy vélekedne, hogy úgy teszek, mint aki felülről vagy kívülről szemléli a dolgokat . Persze, engem is érintenek dolgok ! - ne soroljam. Bár mintha a "jövővel" már kevesebbet foglalkoznék, mint a "jelennel,"- mert "nyakig vagyok a jelenben!"
    Más : pl. jut eszembe olyasmi is, hogy : ami elkerülhetetlen, azt el kell fogadni ! (?) Nem sok értelmét látom én sem a "sírásnak," - részben/kb. úgy értve, ahogy kyba írta.
    (Továbbra sem kívánnám "az egész ország,meg a világ... problémáját felvállalni ! )
    **************
    Persze, vannak mindenféle adatok,- ki-ki keresse meg a neki tetszőt ! Pl. "Bajba kerülhet a kereskedelem : nem akarnak vásárolni a magyarok." Gondolom pro és kontra ki-ki erről is vélekedhet úgy, ahogy csak akar.

    VálaszTörlés
  3. (A képekhez,-... talán annyit, hogy minden bizonnyal a 2011-es év volt az utolsó ( ill. 2012.első negyedéve) amikor még megadatott, hogy "üdülési csekkel" (!) "pár helyen megfordultam"- (beleértve pl. wellness-féléket is) és csak csak "figyeltem," hogy fizetéskor kik-mivel fizettek. Az én "statisztikám"- valahogy azt mutatta,hogy igen sokan az ü.csekknek "köszönhetően" voltak ott,- ahol írtam.
    @kyba : amúgy az ételek árát megnézheted a tettye.hu weboldalon. (Google) Bocs'.de nincs időm a linket most beírni.

    VálaszTörlés
  4. (Nekem a hvg. linkje nem működik,- )
    Kimaradt az előbbiekből.

    VálaszTörlés
  5. én a zsírosdeszkát kívántam meg!! :)

    Persze ezt valaki úgy kezdené, hogy miért kell itthon tepertőt sütni, hogy rendes zsírhoz és pörchöz jusson az ember! :)
    Z.

    VálaszTörlés