2012. május 24., csütörtök

Tettyevölgyi ház-szörny



Amikor @x először a figyelmembe ajánlotta ezt a cikket:
elolvastam, a magam módján reagáltam rá, aztán igyekeztem elfelejteni, mert annyira irritál évtizedek óta az egész téma, hogy még a  rágondolás is idegesítő számomra.
Aztán mit ád az ég, a  Konok-Hetey kiállításon megint csak a szemembe-röhög a téma…
Itt a népszerűsítő plakátja, alább pedig a csodálatos tervek:



 
Én nem tudom, van tényleg valaki, aki elhiszi, hogy ezekkel a krix-krax-okkal  „el lehet tüntetni” egy ilyen undorító rondaságot ???
Hány ezer-száz-millió-nemtudomhány adóforintunk megy már megint rá erre a hülyeségre ?
Gyilkos indulatok munkálkodnak bennem.
Jó, hogy nem lehet „csak úgy” robbanóanyaghoz jutni….

3 megjegyzés:

  1. Régi személyes ismerősöm a meg(rém)álmodója ennek a borzalomnak, nem értem, hogyan keveredhetett ebbe bele és főleg miért hagyta magát elsodortatni a politika által?!?!?!? Rettenetesen csalódott vagyok...

    VálaszTörlés
  2. Más cikkekben olvasható,hogy majd mibe kerül az épület felújítása ( nem a mintázat ráfestése!)-hanem pl. a külső hőszigetelés, stb. (részben pályázati pénzből is )
    Amúgy a legrégebbi cikk címe ez (Googleba írva) Új városépítészet ? Bűvésztrükkel tüntetnek el egy ronda pécsi irodaházat. (2010)
    Ez a másik cikk :
    (Google) Eltüntetnék a tettyei irodaházat. (2010)
    Megjegyzem, az "első variáció" felnagyított tájkép (?) fotóval burkolás lett volna az igazán drága ! - a jelenlegi ( mert amúgy is szigetelik) - hát... sokkal olcsóbbnak érződik. (max. a festék ára... meg bizonyára "művészek"megfizetése. (?)

    VálaszTörlés
  3. @x: Ízlések és pofonok különbözőek. Én utálom, neked nem kell utálnod. Meggyőződésem, nem vagyok egyedül a véleményemmel.
    Névtelen: az is baj, hogy megépült, de sokkal nagyobb baj szerintem, hogy amíg világ a világ így is fog maradni. Pécs híres erről, hogy képtelen rondaságaitól megszabadulni (lásd 25 emeletes).

    VálaszTörlés