2012. június 25., hétfő

Mit csinálunk ? Mit csinálunk !

Nézzétek és sírjatok !


Kapcsolódó cikk itt : http://www.origo.hu/tudomany/elovilag/20091027-nagy-csendesoceani-szemetsziget-mar-a-madarak-gyomarban-is-lathato-az.html

3 megjegyzés:

  1. Minden bizonnyal nem ez a legüdvözítőbb megoldás,viszont példa arra,hogy esetleg nem (csak) siránkozni kell,meg tudom is én,hogy még mit. Egy biztos : én ettől (is) még nyugodtan fogok aludni és nem gyötröm magam ezzel sem. Eléggé meg vagyok elégedve magammal! Amit én meg tudok tenni a saját környezetemben,azt megteszem !
    Befalazott hulladék

    VálaszTörlés
  2. Szörnyű képek!:( Épp a lányom írt hasonlót Spanyolországból, hogy az Atlanti óceán partján hosszú kilométereken keresztül bődületes mennyiségű, szinte hihetetlen dolgokat hord ki a víz és ott hatalmasodik a mocsok, az egyébként csodás parton...Rémisztő!!! EZ AZ EMBER! Állítólag..., én másként hívnám.

    VálaszTörlés
  3. Én egyáltalán nem csinálok abból problémát, ha bárki azt mondja pl. "Az ember tollatlan állat!" - Most vitték el a "sárga zsákunkat" ( PET palackok - műanyagok és egyebek ) - tudnék még ezt-azt írni a témához... de inkább - hagyjam !

    VálaszTörlés