2012. július 21., szombat

Döbbenet...



Kép: http://gallery.site.hu/u/Cserge/FarkasBaranyborben.jpg.html

Hogy a katolikus egyház és nevében tagjai micsoda szörnyűséges bűnöket  követtek el fennállásuk és regnálásuk évezredei során, mindenki tudhatja, aki tanult történelmet. De hogy még 2012-ben is ekkora a hatalmuk, azt nem hittem. ( Bár nem is tudom miért ? Hiszen a „nagyhatalmak” mindig is összetartottak….mindegy volt, hogy aljas, vagy önző vagy bármi más érdekből…)

Most került kezembe egy korábbi nol hétvégi melléklet. Komolyan mondom, kétszer olvastam el a cikket, mert NEM akartam elhinni, hogy igaz, hogy ez megtörténhet a 21. században, Magyarországon.
Nem is tudok semmi további kommentárt hozzáfűzni, olvassátok el. És legyetek óvatosak !!! Ezek elől nincs menekvés….




3 megjegyzés:

  1. én nem látok benne akkora frászt...
    ha valaki másodszor ígéri, ami első alaklommal sem sikerült, megnézik mi is volt.

    Én a nő helyett nem vettem volna részt az eljárásban, és ha ugyanez jött volna ki, feljelentettem volna rágalmazásért az exet.

    Ha valaki bevállal egy számháborút, aminek nem ismeri a szabályait, ne csodálkozzon, ha leolvassák a számát.
    Látható volt, hogy negligálni kellett az elsőt, hogy lehessen a második.
    Mondjuk klassz lett volna, ha előhozza a volt férje impotenciáját, vagy másságát. Persze csak ha ...

    Z.

    VálaszTörlés
  2. Mi köze az egyháznak a polgári házassághoz ?
    Pár évvel ezelőtt két gyereket azért nem kereszteltek (utólag) meg, mert a szüleik nem egyházi esküvővel kötöttek házasságot, csak polgárival.

    VálaszTörlés
  3. Tipp: ( ki nem mondott gondolataim közül egy)- sajnos, a szombaton megjelenő újság mellékletének cikkei (a Hétvége)- legtöbbször csak vasárnap vagy hétfőn (!) olvashatók a a neten. Hagyján !- Mert vannak cikkek,melyek ugyan a Hétvégében jelennek meg (papíron) - eléggé nehezen találhatók meg a neten...egészen máshol !
    (Keresztelés ügyben tartózkodnék a véleménynyilvánítástól! - (pl. általában születés után "szokásos"- és ne bonyolítsam.)

    VálaszTörlés