2012. október 12., péntek

Hogy mik vannak



Én még a szót, hogy „animusic” életemben nem hallottam. Na, most aztán már megint okosabb vagyok.
Mellesleg „annyira” nem is rossz….



2 megjegyzés:

  1. Sőt!
    Az első pillanatban úgy nézett ki,mintha egy hajót megtámadott volna egy óriáspolip.
    Később még inkább. :-)
    kisbela

    VálaszTörlés
  2. Magát a szót azt nem ismertem. (bár utólag úgy sejtem, hogy az animátor és a zene "összekapcsolásából van ? Ki tudja,- érthetőbb lenne az,hogy robotzene - és kész ! Viszont ez is csak annyit tud(hat) amennyit beprogramozott (maga) az ember. Amúgy megnézném,pl. hogyan hangolja fel magát , azaz a hangszert. (sehogy)
    Mellesleg én (tegnap) a Voice-t néztem ! -de az egy más történet. [Magam is kipróbáltam, hogy nem néztem meg az előadó bemutatását és csak a hangját hallgattam... és próbáltam az alapján eldönteni, tetszene-e nekem,vagy sem. Kissé macerás volt így tv-t nézni, de magam is meglepődtem,hogy az előadó "látványa" mennyit változtathat a néző/hallgató véleményén. - hiába az a '"bölcs mondás," hogy ne ítéljünk külsőségek alapján ? - amivel én nem nagyon értek egyet, de legyen az az én bajom !]
    Tipp: viszont csukott szemmel óvatosan nyomkodni a távirányító gombjait ! Nekem sikerült úgy "összenyomkodni," hogy vagy 5 percig alig bírtam visszaállítani ! - igaz, azt a médiabox dobozt (?) - vagy mi a neve.

    VálaszTörlés