2012. november 20., kedd

Big Picture

Nem folytatása a tegnapi témámnak - de azért csak-csak összefügg vele....


Bocsássa meg nekem (valamelyik) Isten, hogy ilyeneket írok – de esküszöm, nem tudom elképzelni az életemet  ott, ahol ezekben kell(ene) leélnem az egész életemet:


Annyiszor gondolkodtam már, hogyan képesek európai nők más, távoli  nemzetek fiaihoz feleségül menni (esetleg akár sokadik asszonynak is) ? Nem tudok elképzelni olyan hőfokon izzó szerelmet, ami engem ilyenre kényszeríteni tudna, vagy tudott volna. Annyira más, annyira idegen tőlem   a képen látható világ. No nem mintha egy maszáj törzs ruhája közelebb állna…
Persze az is lehet, hogy ha abban az országban élnék, ahol ez a "divat", most felujjonganék, hogy : "Hurrá, már 5 színben kapható !"

Szeretem és rendszeresen megnézem a Big Picture fotói. Az egész világot egy kattintással  a szobámba hozzák. A legcsodásabb azonban, hogy egy kattintással ki is tudok lépni ezekből a más világokból….és néha úgy, de úgy tudok örülni minden itthoni szörnyűségnek !
Mert ugye, ahhoz képest….

3 megjegyzés:

  1. ...és fordítva ! Értsd :távoli nemzetek fiai pedig épp' annyiszor (?) választanak pl. európai feleséget. Bár ismerjem el, számadataim nincsenek, de 1-2 ezzel kapcsolatos (magyar) műsort már láttam a tv-ben. Bulvárlapok olvasói, bizonyos tv.műsorok nézői meg jobban tudnák sorolni,ki,mindenkinek volt az apja nem európai ! Valahogy kicsit megzavart az, hogy a maszájok ruhája csak kék lenne ?- ( úgy tudtam a piros dominál benne)- vagy valamit félreértek most.

    VálaszTörlés
  2. Valamit félreértettél. Én azt írtam, hogy sem ezeket (= arab nők csadorjai láthatók a képen), sem a maszájok viseletét nem lennék képes viselni, senki kedvéért.

    VálaszTörlés
  3. Vannak még örömök az életben. És van amikor örülünk, hogy ide születtünk!!!!
    Nemcsak feleség nem szeretnék lenni keleten, de riksahúzó sem Indiában.

    VálaszTörlés