2012. december 4., kedd

2012.december Magyarország




Különösebb kiegészítő/magyarázkodó szöveg nélkül  - azoknak, akik nem olvasták/hallották:



http://atv.hu/videotar/20121203_moldova_gyorgy_2_resz

2 megjegyzés:

  1. Persze azért a (1)"hírhez" az is hozzátartozik, hogy egyedül az atv.közvetítette élőben a vasárnap 14:45-től a bp.-i rendezvényt. nem tudom ki nézte/hallgatta-vagy sem. Egy biztos,-végignyomogattam a gombokat a távirányítón,hogy megtudjam,abban az időben melyik csatorna mit közvetített.
    Viszont ami még súlyosbítja helyzetet (?)én elolvastam a lapszemléket ! (külföldi lapok beszámolóit)- így aztán megint alaposan "elhíresültünk." Sajnos.

    VálaszTörlés
  2. @x említi az " elhíresülést" a nagyvilágba! Szerintem már csak a mi generációnkat zavar! Mi megtanultuk tisztelni szüleinket, tanítóinkat, munkatársainkat... belénk rögzült a törvény betartása, betartatása. Igyekeztünk fizetésünkből kigazdálkodni a csekkek időbeli befizetését és addig takaróztunk amíg a takarónk ért. Miért?
    Szégyelltük, ha tartozásunk volt, ha nem volt munkahelyünk. Most ezt megélni, egykor biztonságban élő emberként szégyellnem kell az országban történtek miatt, olyan esemény miatt, amit az emberiség messze elítél és mindent meg tesz annak érdekébe, hogy soha többé ne ismételje a történelem önmagát.Én bevallom, engem ez a zűr-zavar nyugtalanít...

    VálaszTörlés