2012. december 10., hétfő

A mocskos média…


http://hir3.hu/magazin/2/100397/holtan_talaltak_katalin_hercegno_korhazanak_apolonojet_akit_radiosok_becsaptak    - olvasható több helyen is, a német tévéadók is beszámoltak róla, nem tudom a magyar műsorokban mekkora hangsúlyt kapott a hír.  Egy szerencsétlen, igyekvő és jó szándékú, Indából 8 éve Angliába települt, 2 gyerekes ápolónő az áldozat.

Teljességgel átérzem a szituációt. Szerencsétlen asszony jó, hogy a megtiszteltetéstől (hiszen a királynő telefonált „személyesen”  !!) egyáltalán udvariasan meg tudott szólalni….Egy életre szóló élmény, ami keveseknek adatik meg. Nyilván nem tudta, hogy közvetlenül a királynő soha senkinek nem telefonál. S ha tudta volna, akkor is, a megtévesztő hang és stílus,  még a hibás szöveggel  is, az izgalom közepette fel se tűnt neki…..
Hol van ennek a szerencsétlen nőnek az érzelmeitől, a tisztelettudásától a poénkodó, hülye kis ausztrál rádiós tyúk ?? Ez tán az anyját se tiszteli, és tesz a királynőre. Egyáltalán fogalma nincs arról, hogy mivel lehet/szabad/illik – ráadásul a mindig robbanásveszélyes nyilvánosság előtt – viccelődni !  Az életbe többet nem engedném mikrofon/kamera közelébe.

Elképesztően őrült világban élünk. Semmi sem igaz, és bizony mondom, ott tartunk, mint az Aesopus  mesében…. „Jön a farkas !”… kiabálhatunk de senki sem fog segítségünkre sietni…  

2 megjegyzés:

  1. (Sajnálatos)
    Megjegyzem: (lehet,hogy nem is értette jól... ill. csak-csak tudnia kellett volna (?) ne nyilatkozzon !- még ha a jó Isten is érdeklődne...)
    Igen, kellő mértékben volt téma a tv-ben. Megölte magát az átvert ápoló (valamit olvastam még ma,-további fejlemények,a műsort készítők ellen,- de arra már nem nagyon emlékszem.)

    VálaszTörlés
  2. Nem is tudom pontosan szavakba önteni az érzéseimet ezt a hírt látva, olvasva. Micsoda szakadék van a kétféle lelkiség között!
    A legszomorúbb pedig az, hogy a világ a "rádiósok" világa felé tart, mégpedig óriási tempóban. Az alázat, lelkiismeret, a jóhiszeműség már a szemétdombra került. Legfőbb cél verseny, a sikerért minden érték feláldozható. Még az élet is. Nagyon-nagyon lehangoló.

    VálaszTörlés