2013. január 15., kedd

Magyarország 2013

Csak egyetlen csepp a tengernyiből és nem is tragikus. De jellemző, elkeserítő, felháborító.
Kötelező, évenkénti mammográfiára kértem időpontot. Ma - január 15 -  szeretem volna áprilisra kapni - akkor jár le ugyanis az egy évem, s már tavalyról tudtam, hogy jó időben előre kell telefonálni.

Hát jelentem OKTÓBER 29-re kaptam időpontot.

No comment....

2 megjegyzés:

  1. Tudom, nem "vigasz,"de... ismerősöm idén január 08-án volt ilyen vizsgálaton, annak elvégzése után mondták, hogy jól teszi, ha már most (akkor) kér időpontot a következőre ! Állítólag évente illik elmenni ?- így aztán neki már van időpontja 2014.januárra ! Bocs',de elfelejtettem, hogy az idei vizsgálatra mikor kért időpontot, valamikor még 2012-ben !
    Hát, ez van ! ...
    Nincs kedven viccelődni,de ahányszor megyek egy-egy szakorvosi vizsgálatra,-kifelé menet (vizsg.után) rögtön kérek időpontot a következőre !- OK !- ez 3 havonta van. Viszont mindig mondom a hölgynek : Ha nem jönnék, vegye úgy,hogy meghaltam!- és a gyógyszartárban is szoktam mondani, amikor kérdezik,hogy elviszem-e egyszerre a 3 havi adagot (!)-hogy elviszem!- de ha előbb meghalnék, majd betetetem a koporsómba,magam mellé ! - Érdekes,- mondom én,- csak-csak van gyógyszar, amiből kiadják (egyszerre) a 3 havi adagot. Na, de ez egy más történet.

    VálaszTörlés
  2. Vigasztalni akarlak : a szivbeteg férjem (81) novemberben kért egy terminust a kardiológusnál és azt mondták : Október 2913 !!!

    Ezek német állapotok !

    VálaszTörlés