2013. március 6., szerda

Ez van...


És egy komment:

tib107 ma 19:33  « 4 »
Hölgyek és Urak! A kommenteket olvasva az az ember érzése, hogy sokan most kezdenek felébredni a csiprerózsika álmukból, ami tulajdonképpen még most sem késő. Egyetlen jóérzésű, most (is) felháborodásának hangot adó ne lepődjön meg, ha holnap a már régen nem független közmédiában az a hír fog terjedni, hogy a kommunista zsidóbérencek lázítanak a kormány ellen. Bizony-bizony, aki ki meri nyitni a száját, aki a nemtetszésének hangot mer adni, arra a mai Magyarországon olyan könnyen rásütik eme és hasonló bélyegeket, mint a huzat. Nekem nem feladatom a biztatás, de ne feledjétek, hogy ennek a rezsimnek az ámokfutása legfeljebb 2014-ig tarthat. Ha végre összefog az ország, és a megfelelő voksokkal tesz róla, hogy a rémálom megszűnjön, akkor minden jóra van remény. Ha ez nem következik be, ezért csak is magunkat okolhatjuk, mert birka népnek nincs hazája.

Isten bizony, minden nap keresem a „jó” „szép” „kellemes” témát. És folyton ilyesmikbe ütközöm. Nem tehetek róla.
Kétségtelen, hallgathatnék is. De az se lenne jobb….
 

http://www.unicafe.hu/images/2012-01/unicafe.hu-aki-szeret-001.jpg




2 megjegyzés:

  1. Köszönöm, hogy hivatkoztad a forrást, mert mostanában csak félfüllelhallgatok híreket. Amit most olvastam, néztem egybecseng egy előzővel, és az jutott eszembe róla, hogy: "Számon tarthatják, mit telefonoztam s mikor, miért, kinek...(1935!)" ezen már SAJNOS szinte nem is csodálkozom! Különböző színekben, különböző időben azonos jelszavakat használnak: Egy a zászló egy a tábor..., most egy lesz a tankönyv, és az időjárás is!
    Lehet, hogy -így az időben visszafelé menve- tilos lesz a színes televízió (mert árt a szemnek), az optikusok csak rózsaszínnel árnyalhatnak szemüvegeket, stb. Azt remélem azért, hogy az ÉSZLELÉST nem korlátozzák, CSUPÁN a KÖZLÉST. A Zsolnay sorsa is meglepett... Európa egykori fővárosa mit szól hozzá?
    Üdv.:Pisze

    VálaszTörlés
  2. Pisze: magam sem értem - de egyelőre kussol mindenki. Még van mit félteni....

    VálaszTörlés