2013. május 17., péntek

Mi lehet a baja ?





…azon kívül persze, hogy öreg… 13 éves. Harmadik napja nem eszik, vagy alig valamit. Szárazat egyáltalán nem. És ma este, amikor hosszas kérlelés, falat kezembe-vétele, simogatás után mégiscsak evett egy keveset, akkor a fejét félre tartva, úgy tűnt nekem, mintha csak egyik oldalon rágna. Lehet, hogy tályog van a szájában, vagy rossz fog ? Délelőtt elmegyünk az állatorvoshoz.….Előre sajnálom magam, onnan 5000 alatt még nem jöttem ki….

Egyébként most, hogy újra itt a nyár,  többször is kiszökött az alacsonyabb ablakomon, és újra visszament a régi „otthonába”, pedig már két éve, hogy nálam lakik. Még jó, hogy van kulcsom a szomszéd házhoz, így hát este érte megyek, kinyitom mindkét ház kapuját, s akkor ő átszalad egyikből a másikba. Ott ül egész nap a régi helyén, a teraszról szemmel tarthat engem is. Ha nem mennék érte, vagy nem lenne kulcsom – meghalna. Visszajönni ugyanis ott, ahol el/kiment már nem tud…
Szegény, szegény öreg cica….

2 megjegyzés:

  1. Van náluk egy fogbetegség, letörik a fog, szinte a gyökérig. Miskának sokat ki is húztak emiatt,a rossz szájszag, a kilógó nyelv, tátottt száj a jele, a fájdalom miatt nem tudja összecsukni a száját. Kíváncsi vagyok, mit mondott az állatorvos?!

    VálaszTörlés
  2. Szegeny cicus. Emlekszem amikor magadhoz vetted... szeretne meg a regi otthonaban kicsit nosztalgiazni, de milyen jo,hogy erte mesz. Az allatorvos mit mondott?

    VálaszTörlés