2013. május 14., kedd

Morfondírozás





Az egész világ egy nagy összeesküvés, hazugság-fertő… Tegnap a víz-maffiát láttam közel-keleten, ma a krumpli maffiát Európában. Tegnap a kakaó maffiáról írtam és tudom, van kávé maffia, meg fel se tudom sorolni, még mennyiféle. Aztán láttam azt a filmet, ami bebizonyítja fekete-fehéren, hogy a „kalóriaszegénynek” hirdetett áruk többsége  hizlalóbb, mint a normál termék,  hogy minden ami rá van nyomva az árcetlikre, az hazugság. Hogy milyen ravasz trükkökkel fogják meg tudat alatt az embert a gyors-kajáldák, mennyire megtévesztőek a reklámok. Nem az, ami rá van írva, nem onnan jön, ami a termelés helyeként meg van jelölve, tele van  mérgekkel, stb…
Komolyan mondom, deprimáló.
Az ember pedig élvezettel dagonyázik(=él)  ebben a mocsokban – amit végülis maga csinál magának. Közben hízik, állandóan beteg (=milyen jó a gyógyszeriparnak)  s korán meghal. (=milyen jó a temetkezési cégeknek) Az egész életed csak arra jó, hogy másnak bizniszt csinálj !
Mennyivel okosabb a vaddisznó, az ő dagonyázásának legalább van értelme, a megszáradt sár megnehezíti a vérszívók dolgát. Tán nekünk is sárban kéne henteregnünk, hogy a mi emberi vérszívóinktól megkíméltessünk ?
Nem tudom…de valószínű, hogy ha biztos eredménye lenne a dolognak, én bizony belefeküdnék egy pocsolyába.






1 megjegyzés: