2013. június 16., vasárnap

Kiállítás a FIKSZ-ben



Kedvenc „Madaram” alkotójának (http://aranyosfodorka.blogspot.hu/2011/10/meggyvago-ajandeka.html ) új kiállítása nyílt a FIKSZ-ben. Aki nem tudná, ez a KuPé (Kultúra, Pécs) Egyesület új összművészeti közösségi tere, és az elnevezés arra utal, hogy Film, Irodalom, Képzőművészet és SZínjáték egyaránt teret kap majd benne.  
Hogy pontosítsak, Fűkő Bélának „Véső által homályosan”  címmel volt itt egy beszélgetős estje, melyre sajnos nem tudtam elmenni, de azért kíváncsi voltam, milyen   alkotások látnak itt napvilágot. Nem mintha sokat számítana az én véleményem, de nagyon tetszik, ahogy az alkotó a nevével játszik műveiben. 
A kő és a fű – jelen esetben bambusz – szépségesen egységbe olvad ezekben a kis remekművekben.
Akinek van egy kis szabadideje és a Széchenyi téren sétál, feltétlenül nézzen be !  A kiállítás az Irgalmasok temploma melletti Gránátalma patikával szemben található, nyitva tartás: K-P: 17:00-21:00, SZ-V: 13:00-21:00. A belépés és a programokon való részvétel ingyenes.












1 megjegyzés:

  1. Akik facebookoznak, bizonyára tudják, hogy a FIKSZ-nek is van facebook oldala, ott is láthattok további képeket. (Remélem, ezzel nem csökkentem @Aranyosfodorka mai közleményének, ill. munkásságának értékét !) :-)
    Más : bár engem még nem "érint"- én valamelyest foglalkoztam a nyári táborozásokkal (gyerekeknek) épp' ott olvastam, hogy a FIKSZ is tart ilyesmit. Ha nem is itt van minden (összes) tábor - esetleg nézze meg, akiket érdekel(ne)
    Pár pécsi -nyári-tábor
    [ Derűs Napot !- esetemben a fő terv az olvasás...] (könyv)

    VálaszTörlés