2013. augusztus 5., hétfő

Paradicsom



Ránézek erre a képre és azt mondom: nem  vagyok én normális. Kint 40 fok, bent 38 és akkor én paradicsomot és ketchup-ot főzök be….
Na de majd milyen jó lesz ez télen… és 100.- Ft-ért vettem kilóját.
Nem is írtam róla, -  mert a fényképezőt múlt szombaton, meg most is otthon felejtettem – de a Búza téren újra van „kispiac”. Emberséges árakkal, csak kistermelők árulnak. Nem csak én örülök ennek. Jó lenne, ha megmaradna, legalábbis tavasztól őszig.





5 megjegyzés:

  1. A blgogodból kell megtudnom hogy Miskolci vagy? Gondolom más városban nincs ilyen piac. Nem járok sűrűn a piacra de a paradicsom vonzóan hat hogy ennyiért vetted.Izzadtál még készítetted biztos de télen milyen finom lesz!

    VálaszTörlés
  2. Jé, te is miskolci vagy? :D
    én egy Miskolc környéki kis faluból származom :)

    VálaszTörlés
  3. Gyerekek, nem tudom, honnan gondoljátok, hogy miskolci vagyok ??? :-) Van Miskolcon is esetleg Búza téri kispiac ??? Vicces lenne, de nem lehetetlen. De hogy évtizedek után ott is épp most nyílt volna újra meg...hát érdekes véletlen egybeesés lenne.

    Nem. Pécsett élek...

    Nagyon meleg van...gondolom Miskolcon is.

    VálaszTörlés
  4. Búza téri piac Miskolcon már régóta van csak abból gondoltam rá hogy itt élsz. Nem hittem volna hogy máshol is van ilyen nevű piac. Nem a meleg tette velem hogy ilyet feltételeztem, igen nagyon meleg van.Mikor kommenteltem aztán néztem meg hogy profilodban hogy Pécsett élsz bocsi!

    VálaszTörlés
  5. Nahát, még sosem hallottam - de most megjegyzem. Pedig jártam Miskolcon, igaz, sok éve már annak....

    VálaszTörlés