2013. szeptember 16., hétfő

Függő vagyok ?





Be kell vallanom, azt hiszem, igen. Amikor ugyanis péntek este már kikapcsolás után valami eszembe jutott és a világ legtermészetesebb dolgaként bekapcsoltam a gépet, hogy „majd ott megnézem” konstatáltam, hogy valami óriási zűr van, semmi se műxik…
Aztán gondoltam, hagyom kicsit pihenni a masinát, és majd szombat reggel…sajnos szombat reggel ugyanez volt a helyzet. Hát magam számára is furcsa volt, hogy szinte pánik jött rám. A reggeli utáni kávéval a kezemben (amit ezer éve a gép előtt szoktam meginni) álltam itt a szoba közepén és percről percre szomorúbb és idegesebb  lettem. Hát hol nézem meg a mai napra várható időjárást ? És az esti tévé műsort ? És dolgozni akartam a kálváriáimon és a blog és a leveleim…aztán másnap olyan jutott szembe, hogy egy receptet kéne megnézni, aztán valakinek azt mondtam, várj, megnézem a busz indulást a neten…és kiderült, hogy semmi, se de semmi nincs, ha net nincs.
Na jó, ez túlzás, de komolyan mondom megszenvedtem a 3 gép-nélküli napot.
Szombaton, hogy a keserűségemet kissé oldjam, beültem a kocsiba, közel 300 km-t autóztam, 6 kálváriát megjártam, készítettem vagy 250 fotót, majd hullafáradtan este az ágyba zuhantam. Az útról, az élményeimről majd tán holnap írok, most igyekszem a postaládámat kipucolni… rengeteg levél jött.

Tehát viszlát - talán holnap estére lesz itt új olvasnivaló….

4 megjegyzés:

  1. Már kezdtem aggódni, hogy eltűntél.
    Szilvi

    VálaszTörlés
  2. :-) Türelem...Megvagyok. Ma viszont néhány (20) kg. alma és 10 kg paradicsom vár rám... tehát megeshet, hogy ma se jutok előbbre "blogilag" ....Tán este...

    VálaszTörlés
  3. Szilvia !
    Nem a "szerepemet hangsúlyozva"...de az előző napi hozzászólásba beírtam, hogy - esetleg - lesz egy kis "szünet" a bloggal.
    Na, de...minden jó, ha a vége jó ? ( vagy ki tudja)

    VálaszTörlés
  4. Orulok,hogy megjavult e geped es "elokerultel" :) hasonloan fuggo vagyok en is

    VálaszTörlés