2013. november 9., szombat

5 let

Most láttam a neten, s nagyon 5letesnek találom - habár nekem azért szokott sikerülni a fehérje-sárgája szétválasztás hagyományos módon is...

4 megjegyzés:

  1. Én is úgy vagyok vele,hogy (-magam sem tudom miért és hogyan-) "semmi gondom" a szétválasztással. (Főleg húslevesbe - levébe-teszek tojás sárgáját.)(Na meg a tatárbifsztekbe ! )
    Más : bár másoknak bizonyára ismerős lesz, párszor láttam már egy szűrőhöz hasomló szétválasztót,- gondolom edényrészlegen (?) lehet kapni.

    VálaszTörlés
  2. Jav. : (most ébredtem...) hasomló = hasonló
    Más : d.e. láttam (félálomban) valamilyen tv. műsorban ételek fényképezését. (valahogy a fotókon szebb az étel...) Pl. A friss süteményt (valamilyen kifliszerűség volt) hajlakkal fújták le, állítólag attól lesz csillogó. A tejszínhabot borotvahabbal helyettesítik. Na, a többit elfelejtettem. Így aztán ne keseredj el,ha a lefotózott ételed nem oly' látványos.

    VálaszTörlés
  3. Hát ez nagyon ötletesen vicces, jót kuncogtam rajta :-)

    VálaszTörlés
  4. Gaia: Csak azt nem tudom kitalálni, hogy egy ilyen ötlet miképp is merül fel bárki agyában ? Mert az enyémben tutti, hogy sose fordulna meg...

    VálaszTörlés