2013. december 9., hétfő

Mától...

...ő és immáron mind a négy gyereke újra együtt vannak. 
Jó helyen....


7 megjegyzés:

  1. De aranyos kutyus kicsit bánatos a kis pofija!

    VálaszTörlés
  2. Éva: ha nem ismered sztorijukat: A képen a mama kutya látható, aki 3 éve hagyott el engem. Ma pedig meghalt a 4. gyereke is. Ők is mind 13 évig életek - és nagyon remélem, hogy most már tényleg örökre a mamájuk mellett vannak valahol a kutya-mennyországban....

    VálaszTörlés
  3. Megható,ahogy a kutyusodról emlékezel.Biztos vagyok benne,hogy nagyon szép éveket töltöttetek együtt.A kölykei sorsát is figyelemmel kisérted ezek szerint.Remélem nem haragszol ha megkérdezem:nem gondoltál rá,hogy legyen egy másik kutyád?A.

    VálaszTörlés
  4. A: Nem, nem gondoltam rá. 70 éves egyedülállónak NEM szabad kutyát vállalni, pláne, ha nála a kutyák 13-14 évig "szoktak" élni.
    Fáj a szívem - de elég régóta szoktatom magam a gondolathoz, hogy "nincs már rá idő /és/vagy/ lehetőség"

    VálaszTörlés
  5. Igen nehéz megszólalni ilyen szép gondolatok és képek után...Részben igazad van..... de így teljesen egyedül sem könnyű, könnyebb... Én sokat vagyok egyedül, és tudom milyen fontos hogy "beszéljek velük", hogy itt legyenek, a sarkamba loholjon és hozza a játékát, vagy csak a lábamhoz simuljon és amikor ránézek egy "ME_t " mondjon...

    VálaszTörlés
  6. Vera: Kutya nincs - de van 3 cica - vagyis van nekem kivel beszélni. Meg ugye ... itt vagytok ti is, kedves kommeltelő blogolvasók...Veletek is beszélgetek, még ha csak virtuálisan is.
    Gaia: a kutyák iránti szeretet egészen biztos....

    VálaszTörlés