2014. február 20., csütörtök

Elképesztő és elgondolkodtató


Netkóborlásom során akadtam (többek között) az alábbi képekre. És komolyan mondom, nem tudnám megmondani, miért, hogyan, de az jutott eszembe, hogy mi emberek nem valami hasonló „félresikerült teremtmények” vagyunk-e ?
Mert ugye, nem rondák ezek a növények, talán még az élvezeti értékük se változott. De vajon valójában belül, a génjeik, vagy a hatásuk milyen ? Normális ? Egészséges ? Halálosan mérgező ?
Éltek itt a Földön  az aranyos kis/nagy majmok. És akkor jött egy valamilyen katasztrófa. Hogy atombomba, vagy valami egyéb kozmikus izé becsapódása volt-e, senki nem tudja. És akkor egyszer csak a majmokból elkezdtek valamiféle különös formájú lények fejlődni. Mi lettünk belőlük.
Néha úgy szeretnék előre meg hátra száguldozni az időben és ha valaki, hát én szörnyen örülnék, ha felfedezne valaki egy igazi „időkaput” – ahol csak úgy ki-be lehetne járkálni, meglátva régvolt és jövendő dolgokat.













Képek innen:

2 megjegyzés:

  1. Nem vagyok ennek a témának sem a szakértője,- de talán az biztos (?)- Darwin 1859-es, evolúcióról szóló elmélete, a maga idején a lakosság (laikusok) körében igen nagy érdeklődést váltott ki. (állítólag) Napjainkban -talán - inkább azon "rágódnak,"... amin. (nem ismételgetem) - Épp' a legutóbbi Fábry műsorban Csányi Vilmos elég "talpraesett" választ adott !
    Esetleg még azt a témához, hogy "szinte mindenki hazudik a közösségi oldalon" - ( cikk) - így aztán csak azt tudom ismételgetni, hogy lehetőleg egy-egy hírt több helyről is leellenőrizni !

    VálaszTörlés