2014. február 2., vasárnap

Ónos borzalom



Olyan ónos eső esett ma reggel, amilyenre nem tudok visszaemlékezni. Biztos volt már ilyen, de az ember az ennyire rosszat szívesen elfelejti…
A madarakhoz csak úgy tudtam kimenni, hogy a (szerencsére nem csak a pincében tárolt, tartalék) macskaalommal szórtam fel az utat….
A tévéműsor (parabolás) is megszakadt, úgy, ahogy nyári hatalmas felhőszakadásokkor szokott…
Kimenni életveszély: nem is tudom, miképp oldja meg az, akinek muszáj… Továbbá nem irigylem ma a baleseti sebészeket, mentősöket – úgy általában, senkit, akinek ki KELL mennie… Csak azt nem tudom, holnap mi lesz, hiszen ma, vasárnap van, az emberek jó része nem dolgozik….
 
Nem, nem víz folyik az utcában, tükörjég az !
Nézem az én tévémben, ennek a csapadéknak az „eleje” Ausztriában  ott is főképp kedvelt Karintiámban esett le. Azt mondta ma reggel a tévé, hogy 100 éve nem volt ekkora hó….



3 megjegyzés:

  1. Nyugalom ! O.V. a helyén van ! Minden rendben van. (vagy lesz...)

    VálaszTörlés
  2. Én már nálunk az úgymond olvadás után estem el a füvön, avagy a jégpálya füvön, nem az úton! a patikába menvén.

    VálaszTörlés
  3. Kb. 20 éve volt egyszer ilyen. Arra is nagyon emlékszem, hogy másnap kisütött a nap és fotóművész barátom egészen hihetetlen képeket készített az üvegvilágról. Egyébként akkor vastagabb volt a hóra kerülő jégréteg, az ágak is többet kaptak.

    A gyerekeimnek ma ezt költöttem: több ezer a légvárvilág, ingyen van a jégvárvilág :) - ezzel jelszóval indultunk délutáni csúszkálásra, na messze azért nem mentünk ;)

    VálaszTörlés