2014. március 6., csütörtök

Elfelejtettem….


... két fontos dolgot elmondani.…. 

Pedig a tegnapelőtti napon ezt a két dolgot meg kellett volna írnom:

1. Évforduló
Kedves olvasók, akik ide tévedtek, köszönöm nektek, hogy már 7 (igen HÉT) éve kitartotok mellettem ! (Jó, nem mindenki ilyen régóta jár ide olvasni, de van, aki igen…)
Köszönöm, hogy elviselitek a nyavalygásaimat, a rossz kedvemet, a tévedéseimet, az esetleges szószátyár semmit-mondásomat, az okoskodásomat és egyáltalán, mindent, amit itt összehordok a kis életemből/ről….
Persze extra-köszönet @x-nek, aki időnként kommentjeivel az esetleg alacsony vérnyomásomat is helyreteszi egyben… : - )
Látom/olvasom, sokan abbahagyták, vagy épp tervezik abbahagyni a blogolást. Kiment a divatból, vagy csak időhiányban szenvednek, vagy ráuntak. Kétségtelen, kissé grafomán embernek kell lenni ahhoz, hogy valaki posztoljon nyakra-főre – akkor is, ha egy szál komment sem érkezik a szövegéhez. Én is voltam már efféle „elegem-van-mindenből” gödörben, aztán valahogy mégiscsak ment tovább a dolog.
Hogy meddig ? Ne kérdezzétek.
Nézzetek be ide néha…



2. Itt a tavasz ?!
Délelőtt 11 tájban az Uránváros fölött egy nagy csapat daru körözött. Az alábbi természetesen nem az én fotóm, de pont ilyenek voltak:
 

Kép: http://szendreigabor.hu/blog/wp-content/uploads/2012/11/IMGP4557_faultetes_xvi.jpg


8 megjegyzés:

  1. A blog műfajában a 7 év nagy idő. Én csak négy éve művelem. Csaba barátom, aki annak idején rábeszélt, már évek óta nem ír új bejegyzést a sajátjába. A grafománia szerintem nem jó szó a mi szenvedélybetegségünkre, mert keveredik benne a képi és tudományos dokumentálás vágyával. Nem tudok rá jó szakkifejezést, de sokkal jobb betegség, mint egy "sima grafománia" :-)

    VálaszTörlés
  2. Sok - további - kitartást a blogot íróknak!- de a kommentelőknek és a csak olvasóknak is !
    Nem "kötekednék" -legalább ezen a napon... de a "sima grafománia" -értsd papírra történő írás,- az lehet,hogy időtállóbb lesz !(lenne) Viszont az is igaz : lásd az olvasási szokásokat.

    VálaszTörlés
  3. Idetevedtem,majd itt is ragadtam,mert jo itt olvasgatni! :) Koszontelek a 7.evfordulo alkalmabol!! :) szerintem igen kevesen lehetnek,akik ilyen hosszan kitartoak voltak.Igazabol kivancsi is lennek mikor indultak az elso blogok.
    Kivanok Neked meg sok-sok beirast es oromet a blogolasban!! es persze magunknak,az olvasoidnak is :)
    @X kommentjei :) alapjan folmerult bennem,hogy megkerdezzem,Ti rokonok vagytok?

    VálaszTörlés
  4. Meg valami. A blogod oldalsavjabol jutok at MULTMENTO blogjaba,csak ott nem tudok kommentelni,igy,ha megengeded itt szeretnem tetszesem nyilvanitani Fele (ha olvassa)nagyon jok a multat mento es kirandulasos temai es a hozza keszitett fenykepei is! :)
    Koszi! :)
    Hasonlo jokat lehet irni,az oldalsavod tobbi blogjarol is ,igy Nekik is koszi! :)

    VálaszTörlés
  5. Én is nagyon szivesen olvasom a bloggodat, mert mindig vannak érdekes dolgok, amikre felhivod a figyelmünket. A "lelkizés" is hozzátartozik és sokszor egyet is értek veled. Kitartást a következö 7 évre !

    VálaszTörlés
  6. Nahát "kedves olvasóim" - meg vagyok hatva ! Köszönöm mindenkinek hogy áldoz időt a gondolataim elolvasására - és alkalmanként kommentelésre. Igyekezni fogok a jövőben is olyasmikről írni, ami talán rajtam kívül másokat is érdekel.
    Tselszi: üzeneted továbbítom Múltmentő felé ! Biztos örülni fog, mert minden blogíró örül egy-egy kedves üzenetnek !

    VálaszTörlés
  7. Tselszi:tegnap kimaradt a válaszomból, hogy: "IGEN".... :-)

    VálaszTörlés