2014. április 4., péntek

Földrengés-lap

A pár nappal ezelőtti földrengés kapcsán kóboroltam kicsit a neten. Nem tagadom, igenis szeretem ezt az áldott/átkozott Internetet, mert szinte nap mint nap felfedezek valamit.


Akit érdekelnek a földrengések, az alábbi linken nyomon követheti a tektonikai lemez-széleken szinte folyamatosan kialakuló rengéseket:

Ez nem "áprilisi tréfa" volt...






2 megjegyzés:

  1. Nem tudom hogy kerülte el a figyelmemet, én erről nem hallottam!:( Vagy a rádióban már csak kampányolnak, ez nem hír? Szörnyű tragédia!!! A képeket nézve borzalmas lehetett!:((

    VálaszTörlés
  2. Emlékezetből írva : kb. 2011-óta (?) valamilyen külön "csapat," - MTI hírcentrum (?)- vagy az MTVA gyártja a híradók anyagait,- majd azt veszi át ( abból válogat) a többi csatorna híradója is. Persze,vannak kisebb kivételek ( kereskedelmiek)- ahol néha be is mondják (!) hogy egy-egy hírt ők is az eléggé ismert weboldalakról (vagy facebook oldalról) vesznek át. Nem sorolnám az összeset, pl. 444.hu / origo.hu/ atlatszo.hu/ Hír24...mandiner hu - stb. Az az igazság, ezek többségét én "hajnalban" vagy a nap folyamán megnézem és kb. "képben vagyok." (Chiléről is itt olvastam és láttam képeket is,- csak tényközlés.) Rádiót én egyáltalán nem hallgatok,- ill. majd vigyázni arra,hogy nagyon "ravasz dolog" a háttértv.-zés vagy a háttérrádiózás is !- mert "akaratlanul is megragad az agyatokban! " :-)

    VálaszTörlés