2014. június 25., szerda

Eső után...



Nagyon finom kis eső volt erre mifelénk tegnap. Se szélvihar, se jég, se villámok. A kert valósággal felsóhajtott – én meg az eső utána fotóztam. Kivételesen meg vagyok elégedve a képeimmel:














  




10 megjegyzés:

  1. S micsoda szépséges virágjaid vannak!

    VálaszTörlés
  2. Nálunk is.... Nagyon kell az eső, de most már a virágok alig bírják az eső súlyát...Szépek a virágjaid... most meg majd megint jönnek a csigák...

    VálaszTörlés
  3. Ma- kedd reggel óta - kb. harmadszorra eredt el az eső. (Pécsett) 10:10 óra AM
    Más
    Webkamera

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a dicséretet - nem rajtam múlik, hogy ilyen szépek :-) - legfeljebb annyiban, hogy öntözöm, tápozom őket. Sajnos alig néhány m2 az egész "kert" - ha nagyobb területem lenne, biztos sok mindent termelnék és még több virágot ültetnék - mert kevesebb boldogító pillanatot tudok elképzelni, mint amikor egy nyári reggelen kijövök ide és rájuk nézek. Örül a szívem.

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörűek a virágaid és a fotók is jól sikerültek!
    Nálunk szinte egész nap szakad az eső. Kicsit elállt az előbb, épp indultam az unokákhoz egy kis sütivel, de mire kiléptem az ajtón, ismét ömlik... Ezért vagyok itt!:)

    VálaszTörlés
  6. Gyonyoruek,sokfelek es latni,hogy jol erzik magukat nalad! nagyon jo fotok lettek!

    VálaszTörlés
  7. A fotók kivételesen tényleg egész jók lettek. Egyszerűen nem értem, mitől függ, hogy egyszer sikerülnek, máskor meg nem...Bizonyára nem a gépben van a hiba....

    VálaszTörlés
  8. Jó fotók. Végre van köztük búzavirág is. Nekem annyira hiányzik a mezőről a búzavirág. Mostanában kevés van belőlük. Gyerekkoromban több volt belőle, mint pipacsból.

    VálaszTörlés
  9. Bizony, eltűnt a búzavirág ! Ezt palántaként vásároltam a piacon. Sose gondolta volna nagyapám, hogy ilyesmi meg fog történni !

    VálaszTörlés