2014. június 15., vasárnap

Filmajánlat



Találtam két filmet (valójában egy sorozat részei). Kár, hogy a szöveg rendkívül primitív – elég lett volna egy szó nélkül csak a filmet bemutatni. Vegyétek le a hangot, úgy többet ér…
Valószínű meg fogom nézni a többi részt is – bár talán jobb lenne vidámabb témákat keresnem.

















6 megjegyzés:

  1. A kommentárok valóban gyengék. A képsorok szomorúak. Egyre több műemlék jellegű elhagyatott, jobb sorsra érdemes épületet látok én is. Ha belegondolok úgy érzem, hogy nem lesz ennyi jobb sorsra érdemes ingatlannak a jövőben gondos gazdája.

    VálaszTörlés
  2. Jobb lett volna, ha nem nézem meg!... Borzasztó szomorú! Valószínű jogilag sincs tisztázva a dolog, talán azért nem foglalkozott vele az önkormányzat. Bár, úgy látom, a füvet lenyírták. Talán csak a filmesek miatt?...Rengeteg ilyen van, sokkal újszerűbb a Duna-kanyarban is!

    VálaszTörlés
  3. Csodálatos régi házak omolnak be, pedig még romjaikban is gyönyörűek!!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Ótejóég, pont az ilyen szörnyen elhagyatott helyek lappangó titokzatosságáért vagyok odáig!!! A málló falak által rejtett múlt, az egykori emberi lelkek, történések... A hely hangulata... Szörnyen birizgálják a fantáziámat :-)) És lám, nincs hang a gépemen, úgyhogy úgy néztem, ahogy tanácsoltad :-)))

    VálaszTörlés
  5. Örülök, hogy rajtam kívül legalább ti - öten - hozzám hasonlóan éreztek, gondolkodtok.
    Gaia: ezen az oldalon a "te kastélyodról" is van egy videó - nem tudom felfedezted-e, de esetleg keresd meg !

    VálaszTörlés