2014. augusztus 23., szombat

Függő lettem ?

Valószínű…
Fényképezés-függő.

Sajnos kilehelte lelkét a másfél éves fényképezőgépem…Javítani nem lehet, és perpill valahogy úgy néz ki, hogy egy újra összekaparni a pénzt se lesz könnyű…
Ma ültem  magamba mélyedve a csendes-muzsikás szobámban – és valahogy nem tudtam, hogyan tovább. Voltak terveim, hogy ide-oda-amoda megyek. No de fényképező nélkül ? Hogy a meséhez ne tudjak "dokumentumot" csatolni ? Hogy ne tudjam megmutatni, amit láttam, ami tetszett, vagy nem tetszett ?
És akkor az jutott eszembe, hogy tán „függő” vagyok/lettem. Nagyon nehezen tudom elképzelni az életemet, a blogot meg egyáltalán nem, a gép nélkül.
Szóval lehet, hogy egy darabig ritkulni fognak a bejegyzéseim, vagy nem is tudom…

Mi vár rám még ebben az évben ?  Legyen már vége !


Kép: http://fotoplus.hu/public/upload/fenykepezogepek/kompakt/canon/a810_b.jpg


5 megjegyzés:

  1. Nagyon sajnállak, hogy elromlott a fényképezögéped mert jól tudtad illusztráln felvételeiddel a bejegyzéseidet A Kamera az ember másik pár szeme ! Talán akad valamilyen megoldás a bloggon keresztül.

    VálaszTörlés
  2. Én is függő vagyok,de ez tudom nem vígasz.
    Nekem a madárfotókhoz kellene egy jó gép,de nagyon drágák..( Így maradnak az életlen fotók.A kis géppel makrózni tudok,az is valami.

    VálaszTörlés
  3. Szomorú hír és megértem a lehangoltságodat én is szenvednék, ha nem lenne egyik napról a másikra gépem. Nincs valami megoldás?

    VálaszTörlés
  4. De sokadszorra írom... laikus vagyok...
    Esetleg megérné-e a telefonodat "lecserélni" egy jobbra ? ( "okosra" ?) - (esetleg majd a sógornődét nézzed meg - vagy kérdezz másokat ez ügyben.)- ha má' mindenképp' venni kell valamit.

    VálaszTörlés
  5. Mindenkinek: ki fogom bírni és előbb-utóbb találok valami megoldást. Még az is lehet, hogy egy ideig egy kölcsön gépet...Egy biztos, sokáig nem tudok megmaradni fotózás nélkül.
    @x: Eszembe nem jutna másik telefont venni ! Nekem a meglévő 1000 évessel is gondjaim vannak. Én a telefonnal max telefonálni akarok. A fényképezéshez meg fényképező kell.

    VálaszTörlés