2014. augusztus 2., szombat

Kérem, segítsetek !







Ezt írja egyik kedves blogolvasóm:  „Újabban, ha kinyitom a blogodat, németül egy nagyon hosszú reklámszöveg hallatszik a háttérben. Hogyan lehet ezt leállítani mert nagyon zavaró ?”

Fogalmam nincs róla, mi lehet ennek az oka. Én nem hallok semmit. Kérnék minden ide tévedő olvasót, jelezze, hogy vele is hasonló történik-e ?
Mert ha igen, akkor valami baj van az én gépemmel, vagy a blogommal – ámbár se nem tudom az okát, se nem tudom, miképp lehet majd ezt  megszüntetni.

Sajnos – bizonyára ti is észreveszitek – nap mint nap történik valami újítás az Interneten. Nálam a legkülönfélébb változások jönnek elő – holott én semmihez se nyúlok hozzá – hiszen nem is tudok, nem értek hozzá. Hogy ez nemzetközi, vagy hazai belepiszkálás – még csak ezt se tudom megállapítani, de elkeserítőnek tartom. Nekem igen fontos a net , a blogom – de bizony el tudom képzelni, hogy „valakik” ha akarják egyetlen mozdulattal kínná tehetik, gyötrelemmé és utálattá változtatják ezt a kevéske kis örömömet. Ezzel aztán lehetetlenné téve egyben azt is, hogy legalább ilyen formában mondjam a véleményemet.
Kérem, segítsetek, ha tudtok !

(Kép: http://www.sloganslingers.com)

7 megjegyzés:

  1. Kedves Mari nálam "csend " van...
    Mostanában igaz nem csak Téged, mást is mellőztem a szemem miatt..
    Nagyon sajnálom a cicát, bár szép kort megélt.Gondoltam Rád egyébként is, mert véletlenül, de találtunk egy cica szalámit, ami nagyon finomnak bizonyult... A rendes parizelt nem ette meg a cicánk de ezt nagyon nagyon szereti...A tescoba van .Sokáig el lehet tenni és """"occso"....majd fotózom és mutatom.. szép hétvégét!!!...

    VálaszTörlés
  2. Nálam sincs semmi rendkívüli !
    Üdv. mM.

    VálaszTörlés
  3. Én sem hallok semmit, ha a blogodat megnyitom.
    A rejtélyes változásokkal kapcsolatban egyszer nekem is volt gondom, írtam is róla. Egy pár hét után "megjavult"

    Nem tudom mi lehet az oka, hogy egy blogos Nálad zavaró hanganyagot hall... esetleg egyik bejegyzésedben egy videót tettél fel, ami automatikusan elindul?
    Zene nincs nálad beállítva, az nem lehet. Több ötletem nincs. :-(

    VálaszTörlés
  4. Lehet, hogy nálam van a hiba mert pl. most nem hallatszik semmi reklám a háttérben. Talán csak átmeneti volt.

    VálaszTörlés
  5. Nálam van, a tálcán szoktam kikapcsolni a x-re kattintással. Sajnos jönnek mások is, néha ha belemerülök, nem veszem észre. érdekes módon a laptopra jönnek, az otthoni gépre nem. Szoktál játszani? Állítólag az vonzza be ezeket, már a játékok "hozzák magukkal". Vagy ki tudja? Ki érti?

    VálaszTörlés
  6. Bár "autodidakta" vagyok - (meg laikus) - én úgy gondolom, (egyesek) túl sokat "böngésznek" (kattintgatnak)"mindenféle oldalakra !" - (hagyján !- ha oly' sok az idejük...) - viszont célszerű ha már elkezdünk egy-egy oldalt megnézni... akkor azt "zárjuk "is be !
    Más : ha pl. elkezdesz egy You Tube oldalt nézni/hallgatni - majd bezárás nélkül belekezdesz egy újabba... akkor egyszerre hallod mindkét oldalt.

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm mindenki bejegyzését - részben örülök, hogy Pirosnál megszűnt a baj, másrészt elgondolkodtat, hogy Holdgyöngynél is előfordul. Én - szerencsére - eddig még soha, senkinél nem hallottam effélét - és be kell valljam a leghalványabb fogalmam nincs róla, mi lehet ennek az oka...
    Hát elnézést előre is, ha ez máskor is előfordul.
    Nálam készakarva nincs fent semmi olyasmi, hogy olvasás közben zenét lehessen hallgatni. Tudom, látom, vannak ilyen blogok, de ha egy ilyen oldalt olvasok, azonnal kikapcsolom a zenélést mert engem rendkívül zavar az olvasásra való koncentrálásban.
    Nos, bizakodjunk, hogy a dolog magától megoldódik. Mostanában - legalábbis nálam - olyan furcsaságok (változások)történnek estéről reggelre, hogy csak kapkodom a fejem. Az oka számomra örök rejtély....

    VálaszTörlés