2014. szeptember 4., csütörtök

26 éve...

Bár holnap lesz a nagy nap évfordulója, de  azért az a 26 évvel ezelőtti  szeptember 4 se volt kutya...
Innen indultam:
-saját-
A meredek aljában vannak akiket megelőztem:

-saját-

A Tosc oldalában:




Ide értem délutánra (pirossal jelölve a szobám ablaka):



Ez a ház másik oldala, innen látszik a következő turistaház (TH) és a csúcs  (X)



 Felfelé már közelebbről látszik a TH.:
 
  Irány a csúcs:
-saját-

Jobbra semmi, balra semmi: 

 A csúcson:
-saját-

A TH fentről:

És lentről - háttérben a "3 fejű":


(Sajnos a képek zöme nem  saját fotó és szégyellem, de nem jegyeztem fel, honnan hoztam. Ha valaki a sajátját látja, attól bocsánatot kérek... nem szokásom lopkodni és más tollát magaménak mondani. Jeleztem melyik a saját....)


Minden nap, de ma és holnap külön is - hálát adok a Teremtőnek, hogy ezt a csodás, feledhetetlen, semmivel nem hasonlítható ajándékot nekem adta.

5 megjegyzés:

  1. Valóban egy nagyon szép ajándék az élettől, Tőled magadnak. Látom most is úgy él benned az út, mint 26 évvel ezelőtt.

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom másoknak volt-e hasonló (mondhatnám katartikus) élményük a természettel - engem ez segített át egy igen nehéz krízisen, talán épp ezért érzem ennyire fontosnak/döntőnek az utat.

    VálaszTörlés
  3. Fantasztikus lehetett - noha fiatal voltál -, nagy erőpróba! Micsoda élmény!:)Elhiszem, hogy soha nem felejted!!!:) Gyönyörűek a hegyek és micsoda látvány lehet útközben, no meg fentről!
    Képzeld, egy 70 éves barátunk most kezdett hegyet mászni - többek között ezt is kipipálta már! -, nem győzzük csodálni!:) Másznál újra???

    VálaszTörlés
  4. Tiff: lélekben gyakran vagyok ott - nem csak az évfordulókon. Fizikailag már sajna képtelen lennék rá.

    VálaszTörlés
  5. Remek kepek! Nagyon jol erzekeltetik nagyszeru teljesitmenyed!! es meg parosult a termeszet gyogyito erejevel-nem is csodalom,hogy szivesen gondolsz vissza es unnepled az evfordulokat! :)

    Utolag,mert annal a posztnal elmaradt : milyen jo,hogy vannak meg csodak es joszivu emberek! Gratulalok az uj kameradhoz es varom az ujabb kepeidet,amit mar vele keszitesz! :)

    VálaszTörlés