2014. október 25., szombat

Minden mindennel összefügg....




…csak esetleg nem vesszük észre időben…

A fürdőszobába menet egy elegáns mozdulattal az összegombócolt papírzsepiket bedobtam a mosogató mellett álló kis kukába. Az egyik pézsé kiesett, lehajoltam érte, de felemelkedés közben beütöttem a fejem a mosogató szélére rakott, áztatás miatt vízzel félig megtöltött tepsibe. Az megcsúszott, beleesett a mosogatóba, ahol a tegnap eseti "egészségügyi borospoharam" állt (=régi, talpas egy decis, amiből a napi gyógyszer-vörösbor adagomat iszom). A pohár sajnos-természetesen összetört, a szilánkok pedig hová ? na hová estek ? Természetesen bele a lefolyóba. Amit szerencsére szét tudtam csavarozni, kiszedve belőle az üvegdarabokat(is).
Ennyi.
Szóval igaz, hogy minden mindennel összefügg – legfeljebb a történések nem 10 percen belül játszódnak le….

Kép innen: http://czizella.lapunk.hu/?modul=galeria&a=85216   ne kérdezd, miért ezt választottam, mert nem tudom megmondani.  



3 megjegyzés:

  1. Ez az eset még egy comic-filmbe is beleillene ! Ha nem veled történik, még vicces is lenne - náld inkább pech-sorozat.Remélem nem történt komoly bajod a szilánkokkal.

    VálaszTörlés
  2. Remélem, az lefolyó (szifon) összeszerelése is sikerült,- nehogy legyen folytatás... pl. a lakás eláztatásáról.
    (Valami ehhez hasonló az, amikor tőlünk távolabb egy lepke (?) repdesni kezd... aztán a mi földrészünkön meg bajok lesznek. (?) - vagy valami ilyesmi.

    VálaszTörlés
  3. Nem, semmi további baj nem történt - szerencsére...A szifon köszöni, működik, és volt még egy ugyanilyen poharam. Én is inkább mosolyogtam, mint sírtam a történések miatt...

    VálaszTörlés