2014. október 24., péntek

Sült alma



Lazításképp, a sok komoly téma után. És mert ronda, hideg az idő és jólesik egy kis melegség....

Ha valamivel kényeztetni szeretnéd magadat, vagy a családodat, csinálj sült almát ! Igazán nem kíván különös szakács-tehetséget és viszonylag gyorsan megvan. Volt néhány kissé már öregecske almám, aminek a belsejét kifúrtam, alufóliás tepsiben sütöttem meg. Amikor elkészült, gyorsan megpirítottam egy kevés cukrot, fahéjat szórtam bele, egy csepp vajjal kikevertem és ezt ráöntöttem az almákra, majd rádobáltam pár szem diót, és kész is volt a csemege. Nagyon finom !

Így indul....


...és ilyen lesz a végén:


1 megjegyzés:

  1. Hmm, már érzem is az illatát :-)

    apropó, megcsináltad a fügés-mákos rétest?

    VálaszTörlés