2014. november 6., csütörtök

Hátha nem láttad....

Merre megyünk ? Melyik a jó irány ?
Magam sem tudom...
Szerinted ?

4 megjegyzés:

  1. Ami azt illeti, tőlem ne kérdezzed ! :-) Tudom, nem facebookozol... de pl. elég sok "zöld gondolat" lenne/ van - a facebookon - (legtöbbször én is onnan "szedem le" az ehhez hasonló anyagokat... (mint a video)
    Zenita linkjei itt
    Bocs' - mindenkitől - ha nem működne... (szokás szerint (?) - meghalni sincs időm...)

    VálaszTörlés
  2. Esetleg a - merre megyünk ?- témához : pl. (csütörtök este) az atv-n Friderikusz "beszélgetése" - ami valamelyest meglepett.
    Bocs' ha a linket sincs időm most beírni. Kis kutakodással megtalálható. ( téma : kb. a "klónozás" ?- bár ez így csak leegyszerűsítése a dolognak.)

    VálaszTörlés
  3. http://www.atv.hu/videok/video-20141107-friderikusz-2014-11-06

    VálaszTörlés
  4. Kösz Katalin a linket - meghallgattam - érdemes lenne elbeszélgetni erről(is). Én nem tudom jó-e ez, helyes út-e ez ? Két okból kifolyólag.
    1. Mert NEM mindenki tud(na) hozzáférni a mesterségesen előállított szervekhez.Tehát a differenciálódás továbbra is fent maradna.
    2.Félelmetesnek tartom, hogy mire képesek már ma is (és még mi mindent nem tudunk !!!) és nagyon sokszor jut eszembe a "Szép új világ" meg Orwell 1984-e...
    Nem tudom kell-e ez, jó-e ez, hasznunkra lesz-e ? Szükségünk van erre ? Meghosszabbítani az emberi életet, amikor úgyis annyian vagyunk, hogy már sokan is ? Vagy ez az egész arra (is) jó lesz, hogy szelektálni lehessen ? De ki fogja meghozni a döntést ? Ki lesz az új Hitler ? Vagy már meg is van, csak még nem látjuk elég tisztán ?
    Néha azt gondolom, jó "tudni" de "nem-tudni" néha még jobb.

    VálaszTörlés